Nieuwe slaapkamer is nieuwe muurdecoratie

desenio

Onze slaapkamer staat al langer op onze to do list, want hij is vrij basic en wat verouderd. Nu hoeven we gelukkig geen grote nieuwe stukken, maar we willen met kleine details aanpassingen maken voor een nieuwe look & feel. Dat kan natuurlijk heel goed met een likje muurverf en nieuwe muurdecoratie zoals wat gave posters!

De gewenste sfeer

Een nieuwe sfeer in de slaapkamer kun je vrij makkelijk creëren met nieuwe muurverf, nieuw beddengoed, nieuwe nachtlampjes en wat nieuwe deco. Het hoeft allemaal niet zo heel ingewikkeld te zijn namelijk. Wij hebben behang op de muur en willen dit gaan verven. Het liefst gaan we voor de hotel chique sfeer met o.a. goud, maar ook mooie en zachte natuurtinten. Het moet van mij namelijk ook wat rustig blijven, want het is tenslotte een slaapkamer.

Posters

Om de sfeer helemaal goed te benadrukken kun je gebruik maken van posters als het gaat om muurdecoratie. Wij gaan er bij DESENIO bestellen. Al onze posters inclusief lijsten in huis komen hier vandaan en dat is niet voor niets, want het is supertof en een geweldige kwaliteit. Posters in lijsten zien er mooi stylish uit en het fijne ervan is dat je het ook nog makkelijk kunt wisselen. Heb je genoeg van een bepaalde afbeelding? Dan bestel je makkelijk een nieuw exemplaar en lijst die in. Zo kun je lekker blijven variëren en kun je bijvoorbeeld ook per seizoen wat anders aan de muur hebben hangen. Het mooiste overigens vind ik een groepje posters bij elkaar, zoals op de foto. Niet te strak opgehangen, maar lekker in een speelse opzet. Het mooiste is dit natuurlijk wanneer de posters goed met elkaar matchen qua kleur.

photo credits: DESENIO

Posters maken je muur helemaal af. Heb je een vrij eentonig kleurtje op de muur en wil je niet verven? Dan kun je ook ervoor kiezen om enkel en alleen posters op te hangen. Kies er mooie lijsten bij en je bent helemaal klaar. Je muur is helemaal opgepimpt en ziet er aantrekkelijk uit. Qua lijsten hebben we beneden zwarte lijsten ophangen, omdat dit hier goed past. Op de slaapkamer zou ik graag voor houtlook willen gaan. Dat ziet er toch net wat zachter uit.

Andere deco

Om onze slaapkamer af te maken wil ik nog nieuwe raamdecoratie en verder niets. Denk aan een mooie vaas met pampasgras erin, een mooi gouden decoratiestuk of iets van hout. Meestal moet ik tegen dit soort dingen aanlopen wil ik iets vinden, maar dat komt vast en zeker goed!

Voor welke posters of andere muurdecoratie zou jij gaan op je slaapkamer?

– samenwerking met DESENIO –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten