Nieuwe tinten: Huda Beauty Liquid Matte Liquid Lipsticks

Huda Beauty Liquid Matte Liquid Lipsticks

Huda Beauty lanceert nieuwe tinten en een verbeterde formule van haar Huda Beauty Liquid Matte Liquid Lipsticks. Alle acht bestaande tinten zijn nu vegan en nog comfortabeler. Daarnaast zijn er maar liefst 8 (!!) nieuwe kleuren bij gekomen. Ik laat je vandaag 3 toffe kleuren zien!

Huda Beauty Liquid Matte Liquid Lipsticks.

“I created these lipsticks because I could never find a liquid lipstick that suited my needs. This formula is so light and feels like you’re wearing nothing at all but gives you a transferproof finish that lasts all day, in shades to die for.” – Huda Kattan

De Huda Beauty Matte Liquid Lipsticks zijn een ware hit. De originele formule was al top (denk aan een goede pigmentatie en lichtgewicht waardoor ultiem draagcomfort), maar het kon nog beter. De vernieuwde formule voelt nog prettiger aan op de huid en de kleuren zijn tevens geschikt voor alle huidtinten. In één toepassing heb je al een geweldige mooie kleur op je lippen. Fijn is ook dat de lipsticks transferproof zijn en bestand zijn tegen schilfers, strepen en vlekken. Je kunt er dus lange tijd van genieten zonder te hoeven bijwerken. Fijn is ook het L.O.V.E Complex, dat staat voor lycopeen, olijfolie, vitamine A & E en essentiële vetzuren die de lippen de hele dag soepel houdt. Naast dat het je lippen mooi maakt verzorgt het dus tevens.

Hoe voelt de Huda Beauty Liquid Matte Liquid Lipsticks aan?

kleur: Sweet Talker

Als beautyblogger heb ik heel veel matte liquid lipsticks gehad en lang niet allemaal waren ze fijn. Sterker nog…de meesten waren niks. Ze gaven dat sticky gevoel of droogden juist heel erg uit. Deze Liquid Matte Liquid Lipsticks doen dat absoluut niet. Ze hebben een suède achtige textuur die heel zacht en natuurlijk aanvoelt. Eigenlijk voel je het product nog helemaal niet zitten en dat is natuurlijk top.

kleur: Slaytina

Zelf draag ik niet meer zo snel een lipstick. De reden zijn mijn kinderen. Ik geef ze vaak kusjes en veel lipsticks, ook de matte liquids, stempelen dan. Deze van Huda Beauty doen dat dus absoluut niet. Voor mij breekt nu een nieuw tijdperk aan waarin ik veel vaker lipstick zal dragen. Top natuurlijk, want het maakt je look en je outfit helemaal af. Tevens til je een casual outfit hiermee een stapje hoger. 

kleur: Drama Mama

De vernieuwde Matte Liquid Lipsticks zijn verkrijgbaar in totaal 16 kleuren. Voor het mooiste resultaat scrub je je lippen van te voren. Zo komen eventuele velletjes los die anders onder je lipstick zitten. Breng dan een lip liner aan voor een mooi en strak resultaat. Erna kun je de Liquid Lipstick aanbrengen. Laat hem 30 seconden drogen voor een mooie dekkende finish die heel fijn en comfy aanvoelt. De Huda Beauty Liquid Matte Liquid Lipsticks zijn dierproefvrij en worden verpakt in FSC-gecertificeerde en recyclebare verpakkingen. Ze zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij ICI Paris XL en The Beauty Editor en online via Iciparisxl.nl en Thebeautyeditor.com voor €22,- per stuk. 

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten