Nieuwe zomerse Ice Watches

Ice Watch Ice SunshineZe blijven helemaal leuk, de ICE-Watch horloges. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en ook nog eens verschillende kleuren kun je er eindeloos mee variëren en combineren. Speciaal voor de zomer heeft ICE-Watch de nieuwe ICE-SUNSHINE collectie gelanceerd. Een achttal prachtige horloges in de fijnste zomerkleurtjes. Als dat niet genieten wordt…

Alle kleuren staan geheel in het teken van de zomer. De felgekleurde neon exemplaren zijn verkrijgbaar in twee maten: small (geschikt voor vrouwen en vaak ook tieners) en unisex (voor zowel man als vrouw. De kleuren: Neon Blue, Turquoise, Neon Green, Neon Yellow, Neon Orange, Neon Pink, Neon Purple en Neon Violet.

Het kleurtje om mijn pols is Turquoise. Een lekker fel blauw kleurje wat het goed doet op een gebruinde huid. Extra fijn is dat je ook met deze ICE SUNSHINE het water in kan. Zo kun je er heerlijk aan het strand of het zwembad van genieten!

Wat vind jij van deze nieuwste ICE-Watch collectie? Ik vind hem in ieder geval super! De small exemplaren heb je al voor € 79.-, terwijl de Unisex varianten € 89.- kosten. Kleine prijs voor een mooi horloge! Voor meer informatie over ICE-Watch ga je naar de website. Wil je een ICE-SUNSHINE hebben? Je kunt ze bestellen in de officiële webshop of aanschaffen bij een van de vele verkooppunten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten