Nieuwtjes en hardlopers van Loveli

Loveli oogserum

Bij Viva Donna hebben ze weer superleuke nieuwe items van Loveli. En daar gaan ze van Viva Donna jullie vandaag alles over vertellen. Lees je mee vandaag? Misschien doe je nog wat cadeau inspiratie voor de Kerst op!

Nieuwe Loveli producten

De nieuwe producten van Loveli zijn weer heel fijn en erg uiteenlopend wat productcategorie betreft. Zo is er de nieuwe Loveli handcrème die je fijne zachte handjes geeft zonder kloven. Alle Loveli deodoranten bevatten nu het ingrediënt zink. Dit helpt nog beter de extra geur van stress en hormoonzweet tegen te gaan. De deo’s zonder zink zullen langzaam het assortiment verlaten. De Loveli Coconut Deodorant Limited Edition is, zoals de naam al zegt, een limited edition en eenmalig ontwikkeld voor de fans van kokosgeur. Voor mannen is er de Rebel for men Zenzei Power Deo. Deze deo is nieuw en bevat een wat warmere en stoerdere geur dan de Fresh Cotton. Naast deze twee nieuwerds zijn er ook nog de mini deodorantjes, altijd leuk en handig om mee te nemen op reis! Ook zijn ze heel handig voor in je tas. Je doet er maar liefst 2 weken mee en ze zijn er in de geuren Fresh Cotton, Sweet Orange, Power of Zen en Apple blossom.

Voor het gezicht is er een fijne facescrub en een facemasker. De scrub is er in twee varianten, de sensitive voor de gevoelige huid en de gewone. Zowel de scrub als het masker zit in een tube die gemaakt is van een natuurlijk afbreekbaar materiaal zodat het niet slecht is voor het milieu. Dan is er nog het nieuwe Eye serum. De huid rondom je ogen ogen is de plek waar je als eerste huidveroudering gaat ontdekken naarmate je ouder wordt en die kwetsbare huid moet je dus goed verzorgen. Dit doe je met een speciale oogverzorging, want de huid rondom de ogen is 7x dunner dan de rest van het gezicht en daardoor heeft een dag of nachtcrème niet het gewenste resultaat.

Loveli hardlopers

Andere fijne Loveli hardlopers zijn: de Deodorant Apple Blossom 30 ml., de Deodorant Rebel for men Fresh Cotton 30 ml., de Deodorant Fresh Cotton 75 ml. en de Deodorant Power to Zen (ideaal tegen stress zweet).

Alle producten van Loveli zijn verkrijgbaar via Vivadonna.nl. Op de Loveli deodorant krijgt je momenteel 15% korting! Ook heeft het merk een fijne desinfectiespray en mooie kerstsets! Mocht je vragen hebben over de producten zelf of het assortiment kun je ook contact opnemen met hun via info@vivadonna.nl.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten