Nimue Sun-C spf40 + winactie!

Al vaker heb ik eens laten vallen dat ik naar de schoonheidsspecialiste ga. Ik heb al geruime tijd last van acne, gelukkig geen zware vorm, en natuurlijk wil ik hier graag van af. Sinds een dik jaar is het dan elke zes weken zover, heerlijk genieten!

Angelique Huybregts Naus, dat is de naam van de geweldige vrouw die mijn huid elke zes weken verwent! Zij heeft al jaren haar eigen praktijk in Belfeld: Beautysalon Jolique. Ik vind het echt ideaal, want zelf woon ik in het kleine dorpje in Noord-Limburg. Zo kan ik lekker op de fiets erheen als het weer goed is.

Dat ik bij Angelique in goede handen ben is zeker. Onlangs heeft ze namelijk meegedaan aan de Beauty Award en ze is in de top 3 geëindigd van beste schoonheidsspecialiste van Zuid Nederland. Hoe goed is dat?! Ik ben dan ook reuze trots op haar. Alsof dat niet genoeg is gaat ze nu haar salon uitbreiden. Denk aan een nieuw en groter pand, meer behandelingen en meer producten. Spannend!

Dan nu even terug naar mijn acne behandelingen. Sinds mijn zwangerschap kom ik hiervoor bij Angelique. Mijn huid ziet er ten opzichte van vorig jaar al een stuk beter uit. Natuurlijk moet hij goed onderhouden worden dus blijf ik braaf naar Angelique gaan. Het is altijd heel gezellig, want we kletsen er lekker op los. Zo vertelt ze me bijvoorbeeld vaak over nieuwe behandelingen en producten.

Vorige week heeft ze me een wel erg fijn product meegegeven, namelijk Sun-C spf40 van Nimue. Nimue is een merk waarmee Angelique nog niet zo heel lang werkt, maar wat echt superfijn is. Het merk is bekend om haar moderne huidclassificatie concept en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten: huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Een complete mix van huidverzorging die voor iedereen geschikt is.

De Nimue Sun-C spf40 is een zonbeschermingsproduct dat speciaal bedoelt is voor je gezicht. Omdat je huid op het gezicht vaak wat dunner en kwetsbaarder is heeft dit product een hoge beschermingsfactor. Het zit verpakt in een fijn tubetje dat je makkelijk kunt meenemen in je tas. Door het tuutje kun je eenvoudig doseren zodat je niets van het product verspilt.

Je brengt het product aan alvorens je je make-up aanbrengt. Smeer het goed uit over je gezicht en laat even intrekken. Wees daarbij niet bang dat je een plakkerig of glimmend gezicht krijgt. In tegenstelling tot andere zonbeschermingsproducten blijft je gezicht mat bij het gebruik van deze Nimue Sun-C spf40. Het product trekt echt supersnel in en er blijven geen restjes achter. Ik heb het geprobeerd en aan het einde van de dag ziet mijn huid er nog fris en mat uit. Super!

Ga je zwemmen of sporten en draag je de Nimue Sun-C spf40? Smeer je na de activiteit dan even opnieuw in. Zo blijft je huid optimaal beschermt tegen het kwaad van de zon.

Ik vind het een superfijn product, vooral ook omdat je een optimale bescherming hebt en evengoed een matte teint blijft houden. Dat het product zo geweldig is wordt maar weer bewezen, Nimue Sun-C spf40 was zelfs genomineerd voor de felbegeerde Beauty Astir Awards! Deze Nimue Sun-C spf40 is verkrijgbaar bij mijn schoonheidsspecialiste Beautysalon Jolique in Belfeld. Het tubetje heeft een inhoud van 20 ml. en kost slechts €12,50. Voor 60 ml. betaal je €35,-, in verhouding dus voordeliger.

Voor meer informatie over Beautysalon Jolique bezoek je de website www.beautysalon-jolique.nl. Hier kun je ook meteen een afspraak maken voor de behandeling die jij wilt. Geloof me…je krijgt er geen spijt van! Ga jij de Nimue Sun-C spf40 halen?


Heb ik jou net zo enthousiast weten te maken als ik zelf ben en wil je dolgraag de Nimue Sun-C spf40 op je snoetje hebben? In samenwerking met Beautysalon Jolique mag ik een tubetje weggeven. Hoe kun je hem winnen?

 1. Like Zazazoo en Beautysalon Jolique op facebook
 2. Laat in een reactie weten waarom jij deze Nimue Sun-C spf40 wilt hebben.

Uit alle reacties wordt bij 550 likes voor Zazazoo een winnaar gekozen!

4 gedachten aan “Nimue Sun-C spf40 + winactie!”

 1. waauw wat een fijn product! Goede zonbescherming is zo belangrijk, zeker op je gezicht omdat die constant aan de zon wordt bloot gesteld. Ik ga binnenkort op stedentrip naar Istanbul, dan zou deze dus super goed van pas komen!

 2. jaaaa ik doe mee, ik vind het belangrijk om mijn gezicht goed te beschermen en niet te verbranden!
  Ook hoop ik dat het mijn lippen beschermt tegen het ontstaan van een koortslip, daar krijg ik op zonvakantie n.l. altijd last van.
  Ik ben al op vakantie geweest, maar in oktober zoek ik de zon weer op en komt een tube Nimue Sun-C spf 40 vast goed van pas.
  groetjes, Riekie

 3. Een nominatie voor de Beauty Astir Awards krijg je niet zomaar. Ik vertrouw er wel op dat dit een zeer goed product is. En enige ijdelheid is mij niet vreemd….

 4. Hoge bescherming nodig omdat ik al zonbeschadeging heb in mn gezicht.
  Actinische ceratose heet dat en ga daarvoor naar de huisarts, plekjes worden met stikstof behandeld.
  Dus goede bescherming is voor mij noodzakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten