Nivea Color Care & Protect haarverzorging

Nivea Color Care & ProtectAls je haar maar goed zit…een uitspraak die wel degelijk klopt. Zit je haar niet, dan zie jer er zelf ook niet op en top uit en voel je je ook niet zo. Een goede haarstyling is dus belangrijk om goed voor de dag te komen. Het breekt of maakt je uitstraling. Vaak kleuren we onze haren om het net wat mooier te maken. Helaas is dit kleuren niet goed voor je haar en het heeft dan ook extra verzorging nodig. Met de nieuwste Color Care & Protect lijn van Nivea is dit geen probleem meer. Deze haarverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar.

Speciaal voor gekleurd haar is er de Color Care & Protect haarverzorgingslijn van Nivea. De lijn bestaat onder andere uit een shampoo en conditioner, welke een speciale nieuwe formule hebben om je gekleurde haar optimaal te verzorgen en beschermen. Ze zorgen ervoor dat je kleur twee keer zo lang vasthoudt en maken je haar elke wasbeurt gezonder.

De producten uit de Color Care & Protect haarverzorgingslijn bevatten het speciaal ontwikkelde kleuroliecomplex met macadamia-olie en UV-filters, welke de haarvezels afsluiten en daarmee de kleur langer vasthouden. Tevens bevatten ze vloeibare keratine. Natuurlijk haar bestaat uit 95% keratine, maar loopt gedurende de levenscyclus van een haar beschadiging op. De vloeibare keratine herstelt de beschadigingen die zijn ontstaan, waardoor het haar weer zacht en soepel aanvoelt.

Na het wassen merk ik meteen de zachtheid van mijn haren. Zelf heb ik highlights en voorheen heb ik mijn haren vaak gekleurd. Dit was ook te zien aan mijn haren, ze waren beschadigd en dof. Na het gebruik van deze shampoo en conditioner is dat gelukkig verleden tijd. Mijn haren stralen weer en zien er supergezond uit. Zelfs mijn kapster zei dit!

Naast de shampoo en de conditioner heeft de Color Care & Protect lijn nog twee stylingsproducten. Met deze Styling Spray en Styling Mousse houdt je je haren altijd in model en is een mooie styling super eenvoudig!

Nivea Color Care & Protect Shampoo € 3.45
Nivea Color Care & Protect Conditioner € 3.45
Nivea Color Care & Protect Styling Spray € 4.69
Nivea Color Care & Protect Styling Mousse € 4.69

De producten uit de Nivea Color Care & Protect haarverzorgingslijn zijn nu verkrijgbaar bij een drogist bij jou in de buurt. Ook kun je ze shoppen in meerdere webwinkels, lekker handig! Kleur jij je haar en ga je deze producten ook proberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten