Nivea Micellair Skin Breathe Expert

Nivea Micellair Skin Breathe Expert

Nivea heeft er weer een nieuwe gezichtsreinigingslijn bij: Nivea Micellair Skin Breathe Expert. Hiermee kun je eindeloos blijven experimenteren met make-up. De producten verwijderen mild maar effectief hardnekkige en waterproof make-up, zonder een laagje achter te laten waardoor je huid blijft ademen. Mooi idee als je het mij vraagt. Uiteraard heb ik het voor je getest!

Mild en effectief

De verfrissende gezichtsreinigingslijn met unieke micellair-technologie is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige en waterproof make-up. Micellen zijn microscopisch kleine oliemoleculen, ingekapseld in water, die een magnetische werking hebben. Dankzij deze magnetische werking worden vuildeeltjes, make-up en overtollige talg grondig maar zacht verwijderd, zonder een laagje op de huid achter te laten. Het resultaat? Een schone huid die kan ademen!

Unieke micellair technologie met zwarte en groene thee-extract

De nieuwe Nivea Micellair Skin Breathe Expert lijn bestaat uit reinigingsdoekjes, een oogmake-up remover en micellair water in twee inhoudsmaten. De formules zijn tweefasig en bevatten een hoog geconcentreerde droge olie en het micellair water (hetgeen de formule activeert). Hierdoor moet je voor gebruik de fles even kort schudden, zodat de twee fasen zich mengen.

Dankzij de unieke werking van de micellair-technologie, in combinatie met zwarte en groene thee-extract, maakt Nivea Micellair Skin Breathe Expert micellair water de huid vrij van hardnekkige en waterproof make-up. De flesjes vind ik erg mooi vormgegeven. Ze zijn zwart en hebben een mooie glans. Het liet zich uitstekend goed fotograferen en ik kon je wel tientallen foto’s ervan laten zien, maar ik zal het beperken tot vier.

Het micellair water is heel erg fijn. Ik ben sowieso fan van het micellair water van Nivea en ook dit is weer fantastisch. Het reinigt supergoed en laat je huid schoon en fijn aanvoelen. Geen plakkerig gevoel erna, maar een gevoel van zachtheid.

Ook de oogmake-upremover doet het goed. Waterproof mascara en eyeliner laten zich goed en makkelijk verwijderen zonder te hoeven boenen. De formule is mild genoeg voor de gevoelige huid rondom de ogen.

De reinigingsdoekjes tot slot verwijderen makkelijk en snel make-up. Ik ben normaal nooit zo dol op dit soort doekjes en gebruik ze alleen in noodzaak of als we bijvoorbeeld een weekendje weg gaan. Ze zijn geschikt voor elk huidtype.

De nieuwe Nivea Micellair Skin Breathe Expert gezichtsreinigingslijn is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten. Het micellair water komt in twee inhoudsmaten: 200 ml. voor €5,49 en 400 ml. voor €7,99. De oogmake-upremover kost €6,99 voor 125 ml. en de reinigingsdoekjes kosten €3,99 voor 20 stuks.

Gebruik jij wel eens micellair water?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Nivea Micellair Skin Breathe Expert”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten