Nivea Q10 Firming + Bronze

Misschien heb je het al voorbij zien komen op tv, Nivea komt met een nieuw product. Speciaal voor de aankomende zomer lanceren ze de Nivea Q10 Firming + Bronze. Dat is een bodylotion die verstevigend werkt en ook nog eens je huid voorziet van een subtiel zomers tintje. Laat die zomer maar komen!

Een tijdje geleden hebben jullie het denk ik al op Instagram voorbij zien komen. Ik ontving toen de Nivea Q10 Firming + Bronze in een geweldig perspakket. Erin zat een gave Nivea klok, deze hangt overigens nog steeds aan onze muur 😉

Nivea Q10 Firming + Bronze

Terug naar de nieuwe Nivea Q10 Firming + Bronze, want daar gaat deze review over. De bodylotion bevat het welbekende Q10, iets waar Nivea veel gebruik van maakt in haar producten. Q10 werkt verstevigend voor zowel de lichaamshuid als de gezichtshuid. Je vind het dan ook terug in hun bodylotions en hun dagcrèmes. Voor de benen is een verstevigde huid ook super, vooral wanneer we weer vaker rokjes en jurkjes aan kunnen doen!

De bodylotion komt in een grote tube met een inhoud van 400 ml. Dat is lekker veel, maar bedenk je wel dat als je je hele lichaam ermee insmeert het wat sneller opgaat. De flacon is bruin van kleur, iets dat de bronzer laat zien van dit product. De formule is geschikt voor alle huidtypen, dus dat is top!

De textuur van de lotion is zoals ik eigenlijk wel van Nivea gewend ben. Het is zacht en vrij dun. Hierdoor smeert het ontzettend goed en trekt het verrassend snel in. Je hoeft niet bang te zijn dat je na de eerste toepassing al een flink kleurtje krijgt, want met deze bodylotion gaat dat echt heel geleidelijk. Omdat ik zelf snel bruin door de zon zie je bij mij niet heel veel verschil. Een voor en na foto heeft dus weinig nut. Wel kan ik je vertellen dat het goed werkt en je na een dag of 10 al een leuk kleurtje begint te zien. Ook werkt het goed hydraterend, mijn huid voelt onwijs zacht aan! 

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe toevoeging aan het Nivea assortiment en raad hem dan ook zeker aan om te gaan gebruiken nu het weer wat lekkerder wordt. De Nivea Q10 Firming + Bronze kost €14,99 en is verkrijgbaar bij de drogist.

Met welke bodylotion smeer jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten