Nivea Q10 Power Verwennende Olie

Nivea Q10 Power Verwennende Olie

Geef je huid de verzorging die het verdient met de nieuwe Nivea Q10 Power Verwennende Olie. Deze olie bevat Q10 van natuurlijke oorsprong en Bio Arganolie. Met name nu in de winter is een huidverzorging met olie fijn, want hiermee hydrateer je de huid net wat intensiever. Benieuwd naar deze nieuwe olie van Nivea? Ik review hem vandaag!

Nivea Q10 Power Verwennende Olie

De nieuwe Nivea Q10 Power Verwennende Olie is een heerlijk product voor je huid deze winter. Hij bevat Q10 wat vrij veel voorkomt in de producten van het merk. Q10 is een antioxidant en speelt een belangrijke rol in de energieproductie van de huidcellen. Doordat het een antioxidant is beschermt het tegen allerlei invloeden van buitenaf, ideaal!

De formule is niet vet, maar juist heel zacht voor de huid. Het geeft je huid dat fijne zachte en verzorgende gevoel zonder dat vette laagje van een olie achter te laten. De olie is speciaal ontwikkeld om je huid een extra boost te geven, heerlijk! Fijn is dat de olie in een flacon met een pipetje zit. Hiermee kun je heel makkelijk doseren en goed schoon werken. Met name bij het gebruik van een olie is dat heel fijn. Je masseert de olie met ronddraaiende bewegingen in de huid. Wat achterblijft in een zacht en niet vet gevoel. Een leuke tip is om de olie te gebruiken bij speciale huidmassages die je zelf kunt doen. Voor wat inspiratie kun je natuurlijk internet raadplegen.

Ik vind deze olie erg fijn. Met name omdat hij het verzorgende aspect heeft van een olie, maar niet dat vette gevoel. Ook ruikt hij heerlijk naar die bekende Nivea geur! Je kunt hem zowel in de ochtend als in de avond gebruiken en je brengt hem aan op een schone huid. De nieuwe Nivea Q10 Power Verwennende Olie komt in een flacon met pipetje en heeft een inhoud van 30 ml. Hij kost €21,49. Je kunt hem kopen bij een drogist in de buurt of online bestellen bij o.a. Kruidvat.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Nivea Q10 Power Verwennende Olie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten