Lach met de nieuwe Nivea Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming

Van lachen wordt je niet alleen vrolijk, je ziet er ook nog eens stralend uit. Het huideigen anti-rimpel co-enzym Q10 wordt al langer door Nivea verwerkt in hun producten. Zo ook in de Nivea Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming. In combinatie met een lach zie je er jonger uit! Nieuw aan de crème is dat hij een extra bescherming biedt aan je huid, namelijk met een SPF30. Heel geschikt voor in de zomer, want dan wordt deze extra bescherming wel eens vergeten.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken, wordt veroorzaakt door UVA- & UVB-stralen. Een goede bescherming tegen UV-stralen gedurende het hele jaar is dus erg belangrijk. Nivea introduceert daarom jouw vertrouwde dagcrèmes met SPF 30 voor een nog betere bescherming tegen huidveroudering. Hiermee voldoet Nivea aan de behoefte van 57% van de Nederlandse vrouwen die een goede SPF-bescherming in haar dagcrème belangrijk vinden.

Nivea Q10plus biedt een effectieve anti-rimpelverzorging dankzij de unieke formule die is verrijkt met het Q10 Energiecomplex, bestaande uit een combinatie van twee zeer actieve anti-rimpelingrediënten: het co-enzym Q10 en Creatine. Dit werkzame duo vult het huideigen co-enzym Q10 aan waardoor niet alleen rimpels zichtbaar worden verminderd: het helpt tevens de vorming van nieuwe rimpels voorkomen.

De nieuwe Nivea Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming bevat SPF 30 en een geavanceerd UVA-filter die helpen de huid extra te beschermen tegen tekenen van huidveroudering. Bij regelmatig gebruik ziet de huid er zichtbaar gladder en jonger uit.

Nu heb ik nog niet veel rimpels, dus dat gedeelte heb ik niet kunnen testen. Wel kan ik je vertellen hoe de crème aanvoelt, ruikt enz. Allereerst de verpakking, deze heeft een frisse look en feel, net zoals alle andere Nivea producten. Wat mij wel opviel is de grootte van het doosje in tegenstelling tot hoe klein het potje is. Dit vind ik wat vreemd. De inhoud van een potje is overigens 50 ml.

De textuur is vrij romig, maar gelukkig zie je dit niet terug in het aanbrengen. Een romige crème trekt vaak namelijk niet heel goed in en laat een vettig laagje achter. Niet fijn voor nu bijvoorbeeld in de zomer, waarin je huid toch al sneller vet wordt. De geur is heerlijk, zoals we van Nivea gewend zijn. Hij ruikt lekker fris en verzorgd. Top! Nivea Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Dit had ik wel verwacht, aangezien hier de SPF30 in verwerkt is. Heel erg goed dus van Nivea!

Naast de crème heb ik ookhet fijne Q10plus Anti-Rimpel Gladmakend Masker ontvangen. Dit geeft je huid tussendoor nog extra verzorging met de voordelen van het Q10plus complex. Gebruik het één keer per week als toevoeging op je Nivea Q10plus huidverzorging en je haalt het maximale eruit!

Naast de nieuwe Nivea Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming is er ook nog een nieuwe variant van de bestaande Nivea CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming, welke ook een SPF30 bevat. Nivea Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Etos voor €15,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten