Nivea Urban Skin Detox

Nivea Urban Skin Detox

De vrij nieuwe Nivea Urban Skin Detox producten staan hier al een hele tijd op het plankje om gereviewed te worden. Nu is het eindelijk zo ver en vertel ik je er alles over. De Nivea Urban Skin lijn is niet nieuw, maar deze nieuwe detox producten zijn dat wel. Vandaag review ik de claywash, het peel-off masker en het sleeping mask. Benieuwd? Lees dan zeker even verder!

Nivea Urban Skin Detox Claywash

Je gezicht reinigen is heel belangrijk! Doe dit elke dag twee keer, in de ochtend en de avond. De Claywash is geen reguliere cleanser, maar een 3-in-1. Het is namelijk een wash (die bacteriën vermindert die onzuiverheden veroorzaken), een scrub (verfijnt de poriën en maakt je huid gladder door het verwijderen van dode huidcellen en een masker (matteert en verzacht). Een multifunctioneel product dus!

Het product zit in een tube van 150 ml. De uitstraling is vrijwel hetzelfde dan de rest van de Nivea Urban Skin producten. Lekker herkenbaar dus! De formule is verrijk met Zwarte Thee, Groene Thee Extract en Natuurlijke Klei, welke bacteriën verminderen die onzuiverheden veroorzaken.

De textuur van de wash is heel speciaal. Het lijkt als een soort van dunne klei met fijne scrubkorreltjes. Hierdoor vind ik het persoonlijk niet zo geschikt om echt dagelijks tweemaal te gebruiken. Ik denk dat het dan een beetje te hard voor je huid is. Zo om de dag is prima. Het laat zich heel makkelijk aanbrengen en fijn inmasseren. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan. Let wel op, vermijd het gebied rondom je ogen, want daar is de huid wat dunner. De Nivea Urban Skin Detox Claywash kost €8,99 voor 150 ml.


Nivea Urban Skin Detox Peel-off Mask

De lijn is ook uitgebreid met een fijn maskertje, een peel-off masker. Zelf ben ik daar niet zo’n fan van, want ik vind het niet zo prettig werken. Niks persoonlijks voor dit maskertje hoor, gewoon een eigenaardigheid van mij 😉 Een peel-off masker droogt op en verhardt, waarna je hem zelf eraf moet ’trekken’.

De formule reinigt de huid door het verwijderen van onzuiverheden, dode huidcellen en huidschilfers. Daarnaast verfijnt het meteen de poriën en matteert het, dus dat is een fijne bijkomstigheid! Het vermindert tevens sporen van stressfactoren van buitenaf, iets waar deze Urban Skin lijn bekend om staat.

De textuur is zoals dat van een peel-off masker, alleen lijkt dit net iets vloeibaarder. Het brengt makkelijk aan, maar bij mij duurde het wel wat langer voordat het hard was. Eraf halen ging ook prima, op enkele hele kleine plekjes na. Een fijn masker? Als je van peel-off maskers houdt zeker! Een tube van 75 ml. kost €9,99.


Nivea Urban Skin Good Night Detox Sleeping Mask

Een ander masker in deze lijn is het sleeping mask. Je brengt het, zoals de naam al doet vermoeden, aan voordat je gaat slapen op een gereinigde huid. Omdat je huid ’s nachts herstelt van alles van overdag is je huid op dat moment meer aan het werk en juist om die reden is een nachtmasker zo intensief en effectief.

De formule bevat Antioxidant, Biologische Groene Thee Extract, Hyaluronzuur en Provitamine B5. Het geeft je huid een detox gedurende de nacht, wat zorgt voor een frisse, stralende en gezonde huid. Tevens ondersteunt dit masker de nachtelijke huidvernieuwing en bevrijdt het de huid van externe stressoren, zoals zon en vervuiling. Het vermindert zichtbaar de tekenen van vermoeidheid en verzacht de huid. Daarnaast geeft het masker een ontspannen gevoel dankzij de verwennende formule en geur. Je huid wordt zachter en straalt meer direct na aanbrengen, maar ook de volgende ochtend en zelfs na een week van regelmatig gebruik.

Dit masker breng je in een dun laagje aan op je huid. Het hoeft niet zo dik te zijn als bij een ‘echt’ masker maar meer als een crème. Zo kan het de hele nacht lekker inwerken en was je het de volgende dag lekker af. Het resultaat is echt een heerlijke zachte huid, super! Een verpakking heeft een inhoud van 50 ml. en kost €9,99.

Als je het mij vraagt zijn dit weer fijne uitbreidingen van de Nivea Urban Skin lijn. Mijn favoriet is echter de Claywash, echt een ideaal product, mede omdat het zo multi-inzetbaar is! Deze nieuwe producten zijn verkrijgbaar bij o.a. de drogist.

Welk product zou jij graag willen proberen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten