No7 Lift & Luminate Triple Action Serum

Naast maskers ben ik dol op serums. Ze worden nog wel eens onderschat, maar een serum voor onder je dagcrème is echt wel belangrijk. Het geeft je huid extra verzorging en zorgt er tevens voor dat je dagcrème nog beter zijn werk kan doen. No7 komt nu met een nieuw serum, het No7 Lift & Luminate Triple Action Serum. Het is één van de meest effectieve serums van No7 tot nu toe, ik ben benieuwd!

Het serum komt in een mooi doosje met een glanzend effect. No7 doet dit vaak bij haar producten, het geeft ze net een wat luxere uitstraling. Net als alle andere serums van het merk komt ook deze No7 Lift & Luminate Triple Action Serum in een smalle tube, handig om te doseren. Voor een serum heb je namelijk vaak maar een klein dotje nodig.

Het nieuwe No7 Lift & Luminate Triple Action Serum pakt de drie belangrijkste factoren aan die ervoor zorgen dat je huid haar jeugdige uitstraling behoudt. Het vermindert de verschijning van rimpels, geeft je een zichtbaar stevigere huid en een egale huidteint. Gelukkig heb ik zelf nog niet echt veel rimpels, maar voorkomen is beter dan bestrijden. Wel mag mijn teint wat egaler worden en dat doet dit serum goed.

Het No7 Lift & Luminate Triple Action Serum is lekker dun, laat zich goed smeren en trekt goed en vrij snel in. Een tube heeft een inhoud van 30 ml. en kot €31,95. Hij is vanaf nu te koop bij de Boots apotheek en via nl.boots.com. Houd jij ook zo van serums?

8 gedachten aan “No7 Lift & Luminate Triple Action Serum”

  1. Ik ben echt een serum fan. Vaak doe ik ’s avonds eerst een serum voor mijn nachtcrème en dat helpt echt om een beetje mooi wakker te worden hihi. Deze lijkt me ook heel erg fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten