No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum

De bestseller van No7, No7 Protect & Perfect Intense Serum, is sinds kort vernieuwd. Het heet No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum en gaat nog beter de verschijnselen van veroudering tegen als zijn voorganger. Erg interessant en leuk ook dat ik hem heb kunnen testen. Vooral omdat het voor mij een goede toevoeging op mijn botox is.

Sinds lange tijd gebruik ik al serums. Ze geven je huid toch net wat extra meer verzorging dan wanneer je enkel en alleen een dag- en nachtcrème gebruikt. Een serum gebruik je op een schone huid voordat je je dagcrème aanbrengt. Voor het beste resultaat doe je dit zowel ’s ochtends als ’s avonds. Neem hierbij ook je hals mee, want dit gebied is net zo belangrijk als je gezicht.

Het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum bevat Matrixyl 3000 Plus, een combinatie van de meest krachtige vorm van Matrixyl en een nieuwe generatie peptide. Deze helpen je huid er jonger uit te laten zien. Het serum is hypoallergeen en parfumvrij, waardoor het hee geschikt is voor de gevoelige huid.

Door de handige tube kun je volop genieten van het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum. Het is goed te doseren zodat je precies genoeg kunt aanbrengen. Voor je gezicht en hals heb je echt maar een beetje nodig. Gebruik je namelijk teveel, dan krijg je het niet goed uitgesmeerd. Het serum voelt heerlijk zacht en glad aan op je huid en laat zich goed verdelen. Het trekt ook vrij snel in waardoor je meteen erachteraan je dag- of nachtcrème kunt opsmeren. Ideaal voor als je weinig tijd hebt.

“Het serum is klinisch bewezen effectief in het zichtbaar verminderen van diepe lijntjes en rimpels. De huid ziet er jonger uit in slechts twee weken. Na vier weken zijn de diepe lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd.”

Ook ik heb lijntjes en beginnende rimpels en ik gebruik het product nu ongeveer een maand. Oprecht kan ik zeggen dat mijn huid er wat beter uitziet. Het lijkt wat strakker te zijn, maar of dit daadwerkelijk zo is is altijd lastig te beoordelen. Tevens kan dit door mijn botox komen natuurlijk. Ik voel me prettig bij het gebruik van het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum en zal dit ook zeker blijven gebruiken!

Het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum zelf ervaren? Je shopt hem eenvoudig en snel via http://nl.boots.com voor €29,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten