Nooit meer iets kwijt met Goedgemerkt

Goedgemerkt

Als je kindjes hebt weet je het vast wel, soms raken er wel eens wat spulletjes kwijt. Denk bijvoorbeeld aan kleding op school. Klinkt heel gek, maar Benthe is bijvoorbeeld al eens een duur vestje kwijtgeraakt. Nergens meer te vinden. Voorkom nu dat spullen kwijtraken door ze te merken met Goedgemerkt!

Goedgemerkt

Misschien heb je het wel al eens gezien in de labels van jasjes van klasgenootjes: stickers met de naam erop. Het lijkt overdreven, maar weet je wel hoeveel kindjes een juf in haar klas heeft en hoeveel verschillende kledingstukken kindjes meenemen, zoals vestjes, jasjes etc.? Zowel voor de juf als voor jezelf is het handig om daar speciale kledingstickers in te doen.

Deze stickers plak je op het label van bijvoorbeeld het jasje en kan absoluut tegen een stootje, want ze kunnen mee in de wasmachine en droger. Ze gaan minimaal 200 wasbeurten mee, dus dat is vrij veel! Je kunt ze er ook niet zomaar zelf uithalen, want ze plakken best goed. Voor zowel Benthe als Brody heb ik een setje kledingstickers mogen maken. Ik koos hierbij voor de Goedgemerkt Design kledingstickers. Het enige wat je hier hoeft te doen is de naam van je kindje invullen en eventueel een lettertype te kiezen. Superhandig en ik vind ze ook erg leuk!

Naast het stickeren van kleding is het stickeren van items van je kindjes ook heel handig. Bijvoorbeeld wanneer ze samen spelen in de speeltuin en eigen speelgoed mee hebben, maar ook op knuffels. Zo weet je precies wat van jouw kindje is. Ook wanneer je kindje op schoolreisje gaat is het handig om deze stickertjes overal op te plakken. Benthe blijft bijvoorbeeld normaal gesproken altijd over en zowel op haar broodtrommel als op haar drinkbeker plakt een sticker met haar naam. De naamstickers zijn wat groter van formaat, waardoor ze makkelijker zichtbaar zijn. Op zich helemaal prima, maar op kleine items past het niet altijd. Ik heb ook hier voor beide kids weer gekozen voor de Design naamstickers van Goedgemerkt. Zo blijven we lekker in lijn met de kledingstickers en eerlijk gezegd vond ik ze ook gewoon superleuk! Het voordeel van deze stickers is dat ze vaatwasserbestendig zijn, magnetronveilig en geen giftige inkten bevatten. Top dus!

Naast al deze handige stickers, waar wij overigens wel een tijdje mee vooruit kunnen, bestelde ik nog een SOS naambandje mee. Als je mij op Instagram volgt en regelmatig mijn story’s bekijkt weet je al voor wie en waarom dit bandje is 😉 Onze kleine vriend Brody rent gelukkig nu niet meer zoveel weg als voorheen, maar nog steeds is hij vliegensvlug. Als we binnenkort weer dagjes weg mogen gaat dus zeker dit SOS bandje om. Hierop staat zijn naam en mijn telefoonnummer, dus mocht hij kwijtraken dan weten ze mij altijd te vinden. Hopelijk wordt het nooit echt gebruikt, maar ik vind het een fijn idee om uit voorzorg toch te dragen.

De stickers van Goedgemerkt bevallen me echt heel goed. Het design is ontzettend leuk (je kunt overigens ook kiezen uit andere designs) en de keuze is reuze. Ook bieden ze speciale pakketten aan waarin verschillende soorten stickers zitten, zodat je kindje hiermee bijvoorbeeld helemaal klaar is voor school. Mocht je zelf ook deze fijne stickers willen bestellen, neem dan eens een kijkje op Goedgemerkt.nl. Met de code ‘ZAZAZOO-FS’ krijg je ook nog eens gratis verzending!

Gebruik jij al naamlabels in de kleding en op de spullen van je kindje?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten