Odorex deo’s getest!

OdorexEen tijdje geleden kon je al lezen over de nieuwste deodorant van Odorex: de Verzorgend Zacht spray. Deze deo is speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Ideaal voor degene die snel last heeft van huidirritatie na het scheren of misschien gewoonweg niet tegen toegevoegde parfums kan. Onlangs heb ik een aantal Odorex deo’s getest. Benieuwd naar mijn bevindingen?

De deo’s van Odorex zijn er in de vorm van een roller of een spray. De rollers hebben elk een inhoud van 50 ml. De deodorantsprays van Odorex zijn verkrijgbaar in twee formaten. Het normale formaat heeft een inhoud van 150 ml. en is verkrijgbaar in meerdere varianten. Daarnaast bestaan er nog mini’s, ideaal voor vakantie of gewoon voor in je tas! De mini’s hebben een inhoud van 50 ml. Meer lezen over de gehele Odorex collectie? Lees dan hier nog eens mijn andere artikel terug!

Omdat ik zelf altijd alleen maar sprays gebruik heb ik ook alleen maar sprays getest. Een roller is gewoonweg niets voor mij. Van de normale maat (150 ml.) heb ik twee sprays gereviewd:

– Natuurlijk Actief: De Natuurlijk Actief spray is een heerlijk frisse deo met de geur van komkommer. Ik zelf vind dit een heerlijk geurtje voor de zomer. Bijkomend voordeel is dat het je huid voedt en verzorgt. De deo bevat 0% alcohol wat fijn is voor na het scheren. Hierdoor prikt hij niet. Natuurlijk Actief is een anti-transpirant. Dat wilt zeggen dat het een droge deo is.

– Verzorgend Zacht: De Verzorgend Zacht spray is de allernieuwste deo van Odorex. Hij is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Heb je dus irritatie van na het scheren of kun je vele deodorants niet verdragen? Grote kans dat dit je oplossing is! Ook deze spray bevat 0% alcohol en is een anti-transpirant. De geur van deze Verzorgend Zacht spray is wat milder en niet zo duidelijk aanwezig als de Natuurlijk Actief. Hij ruikt overigens wel lekker!

Heel fijn zijn deze mini’s. Ze passen in elke handtas en dus handig om mee te nemen onderweg. Ook als je een op vakantie of weekendje weg gaat is dit ideaal. Je mag dit formaat namelijk in je handbagage meenemen! De mini’s die ik voor je heb getest zijn:

– Natuurlijk Actief. Deze heeft, net als zijn grotere broer, dezelfde geur en werking.

– Onzichtbaar Puur. De Onzichtbaar Puur deo is voor mij het minst van ze allemaal. Wat wel een voordeel is, is dat deze deo geen witte strepen achterlaat. Als je dus een donker truitje of jurkje aandoet, kun je het beste hiervoor kiezen. Voor mij is de geur een afknapper. Ik vind hem niet echt lekker ruiken. Je ruikt geen ingrediënten als bij de Onzichtbaar Puur, Bloesem Zacht of Verzorgend Zacht.

– Bloesem Zacht. De laatste spray die ik heb gereviewd is de Bloesem Zacht. Ook deze variant is, net als zijn broertjes en zusjes, een anti transpirant en dus droog en bevat 0% alcohol. De geur is erg fijn en aangenaam. Hij ruikt lekker fris en zomers. Ik heb hem zelfs al stiekem in mijn bevallingstas klaarstaan!

Alle deo’s van Odorex (de sprays) zijn droge varianten, iets wat ik persoonlijk erg fijn vind. Bij een ‘natte’ deo krijg ik al snel zweetoksels. Ook hoef je bij een anti-transpirant niet te wachten met je aan te kleden, dus het is ook nog iets sneller ook! Mijn oksels blijven de gehele dag droog en vrij van irritatie.

Deze sprays van Odorex zijn te koop bij de drogist bij jou in de buurt en kosten € 2.65 voor 150 ml. en € 1.01 voor de mini variant. Wil je meer informatie over het merk Odorex? Kijk dan eens op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten