Oh You Pretty Plates

Een tijdje geleden won ik bij Bianca van Pinkit.nl een gepersonaliseerd bordje van Oh You Pretty Plates. Superleuk natuurlijk, want nu heeft Benthe haar eigen bordje met haar naam op. Ik mocht de illustratie erop kiezen en moest natuurlijk even haar naam doorgeven en binnen no time had ik het al in huis. Oh You Pretty Plates biedt ontzettend leuk geïllustreerd servies, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Voor Benthe koos ik het leuke bordje met een konijntje op, omringd door blaadjes en hartjes. Het past heel goed bij hoe Benthe is.

Het bordje is mooi wit en voelt goed aan wat kwaliteit betreft. Wel kan het kapot vallen, dus is het voor een kleiner kindje wees dan echt voorzichtig! Het is gemaakt van keramiek en handig is dat het in de magnetron kan en dat het vaatwasserbestendig is.

Wat gepersonaliseerde bordjes betreft kun je kiezen uit een paar ontwerpen. Daarnaast kies je zelf uit wat je er nog op wilt hebben, zoals een naam of een geboortedatum. Ik heb gekozen voor alleen de naam, maar als je een bordje als kraamcadeau wilt doen is de geboortedatum erbij ook zeker leuk!

Naast de gepersonaliseerde bordjes kun je bij Oh You Pretty Plates ook terecht voor ander geïllustreerd servies. Denk hierbij aan ontbijtbordjes, maar ook aan grote XL mokken (leuk voor die lekkere warme chocomel die straks weer gaat komen) en schaaltjes. De XL mok Bite Me is erg leuk en staat zeker op mijn wishlist, maar helemaal bovenaan staat toch nog wel een gepersonaliseerd bordje voor mijn klein schatje Brody. Hij is nu pas 6 maanden dus kan er nog niets mee, maar evengoed is het leuk om alvast een bordje voor hem klaar te hebben liggen als hij strakjes een bammetje mag. Voor hem zou ik het bordje met de ‘Feesthond’ kiezen met ook daar enkel zijn naam erop.

Wil jij ook een uniek stuk in huis voor je kindje of wellicht aankomen met een superleuk en origineel kraamcadeau? Neem dan eens een kijkje op www.ohyouprettyplates.com. Nikki (de eigenaresse) maakt er zeker weten iets moois van! Volg Oh You Pretty Plates ook op Facebook en Instagram: @ohyouprettyplates.

Wat vind jij van Benthe haar bordje?

2 gedachten aan “Oh You Pretty Plates”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten