Olaplex Shine Bright Holiday Set

Olaplex Shine Bright Holiday Set

De cadeauverpakkingen vliegen ons om de oren en de één ziet er nog mooier uit dan de ander. Dit soort producten vind ik altijd erg leuk om te kopen en te krijgen, want door de feestelijkheid ervan krijg je meteen dat fijne gevoel. Ook zitten er vaak toffe producten in voor een leuk prijsje. Vandaag laat ik je de Olaplex Shine Bright Holiday Set zien, met daarin 4 (!!) Olaplex producten.

Olaplex Shine Bright Holiday Set

Als het om haarverzorging gaat dan is Olaplex toch wel HET merk! Het geeft je haren dat nieuwe gevoel alsof je bij de kapper bent geweest, elke wasbeurt weer. Niet voor niets is menig beautyblogger hier fan van. Het is dan ook extra leuk dat ze met deze Olaplex Shine Bright Holiday Set komen, want hiermee heb je een complete haarverzorging. Zo zit je met perfect haar aan het kerstdiner!

In de set zit de N°3 Hair Perfector, de N°4 en N°5 Bond Maintenance Shampoo en Conditioner en de N°7 Bonding Oil. Je geeft je haren hiermee een boost van verzorging, waardoor ze gladder en gezonder uitzien. Die natuurlijke schoonheid van je haren krijg je ermee terug, zelfs bij behandeld en droog haar!

De N°3 Hair Perfector is een wekelijkse thuisbehandeling. Je kunt het niet vergelijken met een conditioner. Je gebruikt hem zelfs voor het wassen met de shampoo! Deze behandeling zorgt ervoor dat haarbreuk vermindert en het haar sterker wordt. Hierdoor ziet het er beter en gezonder uit en voelt het ook top aan. De Hair Perfector breng je aan op handdoek droog haar alvorens je het gaat wassen en laat het minimaal 20 minuten inwerken. 

Dan is het de beurt aan de N°4 en N°5 Bond Maintenance Shampoo en Conditioner. Deze heb ik al eens gereviewed en jongens, want is dit systeem fijn. Vooral bij mijn haren, want die kunnen soms droog en breekbaar zijn door het kleuren, föhnen en stylen. Met deze shampoo en conditioner wordt het beschadigd haar en gespleten haarpunten hersteld en beschermd. Pluizig haar is verleden tijd. Goed om te weten is dat beide producten veilig zijn voor jouw haarkleur en jouw haren sterker maken dan ooit tevoren.

Tot slot zit er nog de N°7 Bonding Oil in. Voor mij is dit een nieuw product, maar oh zo op mijn lijf (uhm…haar) geschreven. Deze olie werkt namelijk top als UV/hittebescherming tot 232 graden! Ideaal om aan te brengen voordat je gaat föhnen en stylen. De olie zorgt ervoor dat je haren een mooie glans krijgen, ontzettend zacht aanvoelen en jouw kleurtje net die fixatie krijgt dat het nodig heeft. Pluis en flyaways worden geminimaliseerd. Ik vind dit echt een super ontdekking en kan het dan ook echt iedereen aanraden!

De inhoud van de Olaplex Shine Bright Holiday Set bestaat uit een mix van full size en travel size producten. De N°3 Hair Perfector (100 ml.) en de N°7 Bonding Oil (30 ml.) komen in full size. De N°4 en N°5 Bond Maintenance Shampoo en Conditioner komen in travel size (100 ml. p/s). Deze geweldige Holiday Set gaat het natuurlijk geweldig doen onder de boom! Hij kost overigens €79,95 en is verkrijgbaar via Olaplex.nl.

Gebruik jij wel eens de haarverzorging van Olaplex?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten