Ondersteuning bij jouw emotionele balans met Bach Bloesems

Bach Bloesems

Ken jij de werking van essentiële oliën al op jouw gemoedstoestand? Dezelfde werking hebben de Bach Bloesems. Ik had er eerder al vaker over gehoord, maar nog nooit zelf ervaren. Mocht je, net als ik, heel erg nieuwsgierig zijn naar deze Bach Bloesems, lees dan zeker even verder. Ik vertel er vandaag namelijk wat meer over in dit artikel.

Bach Bloesems

Een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het streven van de Bach Bloesems. De bloesems van Bach zijn geheel natuurlijk en helpen om onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen in de loop van de dag beter in evenwicht te houden. Top, want dat is juist het moment dat we vaker inkakken en onze emoties met ons aan de haal gaan. Op die manier blijf je in harmonie met jezelf en dat willen we allemaal.

Het systeem van op planten en bloemen gebaseerde kruidentincturen werd in de jaren dertig ontwikkeld door dr. Edward Bach, een arts en homeopaat die ervan overtuigd was dat emotioneel welzijn de sleutel was tot een goede gezondheid. In de loop der jaren zijn er allemaal Bach Bloesems ontwikkeld met elk een eigen werking. Ik kreeg er onlangs in de Moederdag Blogbox 3 stuks om zelf te ervaren.

Welke bloesems zijn er?

In totaal zijn er 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties. Ik ontving Star of Bethlehem, wat een verzachter is voor lichaam en geest bij spanning, verdriet en schok. Met mijn PTSS achtergrond is dit dus zeker iets voor mij. De Walnut variant helpt bij onzekerheid en behoefte aan bescherming, vooral bij grote veranderingen. Hij geeft je dat comfy gevoel, lekker behaaglijk. Tot slot kreeg ik nog de White Chestnut, welke je kunt gebruiken bij zorgen, gepieker, nare gedachten en onverwerkte conflicten. Je kunt deze perfect gebruiken voor het slapen gaan, zodat je goed inslaapt.

De flesjes zien er in ieder geval mooi uit en hebben best veel inhoud. Je kunt het ook makkelijk doseren d.m.v. het pipetje. Ze kosten €12,99 per stuk en je kunt ze kopen bij o.a. Holland & Barrett, Bol.com, G&W en vele andere zelfstandige drogisten. Ook kun je ze online bestellen op bloesemsvanbach.nl en met de code Moederdag15 krijg je daar 15% korting.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten