Ontdek Acca Kappa bij Labo-Noir!

ACCA KAPPA

Als jullie me langer volgen weten jullie dat ik een hele tijd geleden bij Labo-Noir ben geweest. Deze ontzettende mooie winkel verkoopt mooie niche merken als het gaat om parfums, maar ook verzorging en zelfs champagne, kunst en luxe bordspellen. Zo ook ACCA KAPPA, waar ik jullie vandaag wat meer over vertel.

Labo-Noir

Eenmaal binnen bij Labo-Noir weet je, dit is een liefdeskind! De winkel wordt gerund door vader en dochter met moeder achter de schermen. Een mooi familiebedrijf dus waar de passie van af spat, want bij een bezoek aan Labo-Noir wordt je ondergedompeld in de wereld van geuren en hun verhalen. Achter elk niche merk schuilt namelijk een mooi en inspirerend verhaal en Stephanie kan je daar alles over vertellen.

Acca Kappa

ACCA KAPPA is één van de merken die ze verkopen. Het niche merk kende ik al van naam, maar nog niet eerder heb ik er producten van uitgetest. Tot nu, want van Stephanie kreeg ik een tasje mee vol fijn producten. Zo zijn er o.a. hele fijne parfums, maar komt het merk ook met een goede haarverzorging en skincare. Het is dus heel breed.

ACCA KAPPA bestaat al sinds 1869 en is opgericht in Italië. Sinds 2007 is het in Nederland te koop en zoals we van de Italianen gewend zijn treft het hier ook weer heerlijke luxe verzorgingsproducten. Het merk begon met persoonlijke verzorgingsproducten, borstels en scheerkwasten en in korte tijd werd dit uitgebouwd naar wat groters. De naam ACCA KAPPA is afgeleid van de letters H en K zoals die in het Italiaans worden uitgesproken. Het staat niet enkel voor de initialen van zijn oprichter Hermann Krüll, maar vooral voor eerlijk (Honest) en vakmanschap (Craftwork).

Dat ACCA KAPPA luxe is mag wel duidelijk zijn, want naast dat het in een groot aantal landen verkocht wordt, wordt het merk vaak geselecteerd door toonaangevende hotels en luchtvaartmaatschappijen, zoals Cathay Pacific. Voor de productie worden enkel de beste natuurlijke materialen en ingrediënten geselecteerd, met respect voor mens en natuur. Het hout bijvoorbeeld dat voor de borstels gebuikt wordt, komt van plantages die ook weer doen aan herbebossing. De cosmetische producten bevatten speciaal geselecteerde ingrediënten met een natuurlijke of plantaardige basis.

Ik kreeg wat testertjes mee en vind met name Vaniglia (zoals de naam al zegt een lekkere warme vanille geur), Sakura (een zachte en subtiele verzorgende geur) en Sfaria (een heerlijke winterse dennengeur) heerlijk! Mijn favoriet van de drie? Dat is toch zeker weten Sfaria!

Ook probeerde ik wat verzorgingsproducten, zoals een showergel en bodylotion uit de White Moss lijn en de Sakura lijn en een shampoo en conditioner. Alles bevalt helemaal goed! Ik ben hier onwijs goed door verrast en kan het echt iedereen aanraden. Ga jouw ACCA KAPPA favoriet ontdekken bij Labo-Noir in Bussum!

Kende jij ACCA KAPPA al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten