Ontdek de Yves Rocher Filler Végétal lijn

Yves Rocher Filler Végétal

Is jouw huid de 30 gepasseerd? Dan is het tijd voor een goede huidverzorging die werkt op anti-age factoren. Denk aan het opvullen van rimpeltjes en het bestrijden ervan. De Yves Rocher Filler Végétal lijn helpt je hierbij en bestaat uit vier producten voor een complete huidverzorging. Ik mocht ze allemaal reviewen en laat het je vandaag graag zien.

Yves Rocher Filler Végétal serum

Na het reinigen begin je altijd met een serum. Dit serum maakt de huid meteen lekker gehydrateerd en daardoor oogt deze frisser en voller. Net zoals bij elk ander beautyproduct dien je ook dit serum eerst weken te smeren voordat je echt resultaat kunt waarnemen. Het belooft rimpels te verminderen na 6 weken. De formule bevat het extract van de Ice Plant wat de aanmaak van hyaluronzuur stimuleert. Hierdoor worden rimpels opgevuld. De textuur is heerlijk dun als een water en brengt daardoor heel fijn en snel aan. Een groot pluspunt is dat het lekker snel intrekt en je niet eens voelt dat je het draagt. Het verfrist de huid meteen en ruikt ook nog eens heerlijk. Een pompflacon heeft een inhoud van 30 ml. en kost €39,90.

Yves Rocher Filler Végétal dagcrème

Na het serum kun je de verstevigende dagcrème aanbrengen. Ook deze formule bevat het extract van de Ice Plant, wat ervoor zorgt dat de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur wordt getriggerd. Net als voor het serum geldt dat je de crème elke ochtend op een schone huid, eventueel na het serum, aanbrengt en dit elke dag blijft doen. Na 6 weken zie je ook hier resultaat mee. De textuur is verrassend dun, als een lichte gel, en smeert daardoor heel fijn en soepel. Het trekt vrij snel in, alleen blijft er bij mij een ietwat stroef laagje achter. Wanneer je erna make-up aanbrengt is dat niet zo erg, want dan voel je het niet meer. Een potje van 50 ml. kost €31,90.

Yves Rocher Filler Végétal nachtcrème

Aansluitend aan de dagcrème is er de nachtcrème. Omdat je huid in de nacht herstelt van allerlei invloeden van overdag is een goede rijke crème dan ook zeker een must. Deze, met dezelfde formule dan de dagcrème is net wat rijker van textuur, maar ook weer heel goed smeerbaar. Hij trekt ook weer goed in, ruikt lekker en laat geen voelbaar laagje achter. Een potje van 50 ml. kost €31,90.

Yves Rocher Filler Végétal oogcrème

Tot slot is er nog de oogcrème. Omdat de huid rondom de ogen zeer dun en daardoor gevoelig is, is een aparte crème hiervoor zeker aan te raden. De oogcrème komt in een smalle tube met een inhoud van 14 ml. Je brengt het heel precies aan en een klein dotje is al genoeg voor de oogzone. Dep het met je ringvinger in de huid en klaar ben je. Je kunt dit product zowel in de ochtend als avond gebruiken voor het beste resultaat. Een tube van 14 ml. kost €25,90.

Alle nieuwe producten shop je online op www.yves-rocher.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten