Ontdek nieuwe exclusieve niche geuren met The Explorer Collection van Oman Luxury

The Explorer Collection box van Oman Luxury

Sinds ik bij Labo-Noir in Bussum geweest ben, ben ik fan van luxe niche geuren. De winkel (en webshop) werkt met allerlei gave luxe geuren, waaronder sinds kort Oman Luxury. Dit niche merk komt uit Oman en werkt met luxe ingrediënten als Oudh, wierrook en saffraan. Alles wordt mooi en op subtiele wijze gecombineerd waardoor je luxe en hele mooie geuren krijgt die je niet vaak ruikt.

The Explorer Collection box van Oman Luxury

Van Labo-Noir kreeg ik The Explorer Collection box van Oman Luxury. Erin zitten 7 mooie luxe geuren, waaronder de mooie geur en tevens mijn favoriet OVERDOSE. Elke geur is uniek en wanneer je al eens kennis hebt gemaakt met niche geuren weet je dat ze heel anders geuren dan een reguliere parfum uit de parfumerie. De geuren zijn een stuk intenser en je ruikt dat het met liefde is samengesteld en ontwikkeld.

De set komt in een geweldige luxe doos die je diagonaal openklapt. Erbinnen worden de geurtjes op mooie wijze gepresenteerd. Het zwarte zachte stof maakt het helemaal af. Er wordt tevens een begeleidend boekje meegegeven, om zo meer over alle geuren en de geurnoten te weten te komen. De geuren die erin zitten zijn allemaal unisex, alleen is de één net wat krachtiger dan de ander. Je kunt hier dus naar hartelust mee variëren en proberen om zo jouw favoriet te ontdekken.

Overdose

Zoals ik al aangaf zit er OVERDOSE in, een frisse geur die opent met citrus. Hij heeft een bloemig hart met jasmijn, lelie en oranjebloesem. De rijke basis met vetiver, ambergris, muskus en patchoeli maken het af. Ik ben helemaal weg van deze geur! Op het begin lijkt het best heftig, maar zoals bij alle parfum zwakt dit binnen een paar minuten af. Wat achterblijft is een zachte bloemige en vooral frisse zomergeur, echt iets voor komende zomer!

Het mag wel duidelijk zijn dat ik mijn favoriet heb ontdekt, want OVERDOSE staat zeker op mijn wishlist! De geuren van Oman Luxury zijn verkrijgbaar bij de luxe parfumerie Labo-Noir in Bussum. Wanneer je net als ik wat verder weg woont is het heel fijn om ook online te kunnen bestellen op Labo-noir.com. Een 100 ml. flacon kost €180,-. Dat is een flinke investering, maar weet dat je dan wel op en top een luxe pareltje in handen hebt.

Kende jij de geuren van Oman Luxury al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten