Ontharen met Flamingo

Flamingo

Het baanbrekende Amerikaanse ontharingsmerk Flamingo is sinds eind februari in Nederland gelanceerd. Het merk biedt premium en bekroonde producten en heeft bij de ontwikkeling ervan de wensen van de gebruikers meegenomen. Vandaag laat ik je de scheermesjes van Flamingo zien.

Flamingo

Scheren, het brengt best wat issues met zich mee. Niet elk scheermesje is hetzelfde en lang niet elk resultaat is naar wens. Zo is er veel frustratie bij Nederlandse vrouwen over uitslag, sneetjes en snijwonden. Daarnaast is het resultaat niet altijd heel glad en gaan mesjes niet lang mee. Flamingo brengt daar verbetering in met hun scheermesjes.

Laat ik voorop stellen dat ik de verpakkingen echt geweldig vind. De scheermesjes komen in doosjes waarin een handle, één scheermesje en een zuignapje zit om het in je douche op de hangen. Flamingo komt in twee kleuren: een lila kleur i.c.m. rose gouden details en een felle pomelo kleur met zilveren details.

Die details zijn overigens prachtig en maken het mesje erg mooi voor het oog. Natuurlijk is de bruikbaarheid belangrijker, maar het oog wilt ook wat. Bij de scheerkop vind je een detail en aan het einde van de handle ook. De handle zelf is van een siliconen materiaal dat anti slip werkt en daarmee ook onder het water goed in de hand ligt.

Het mesje is top, het bevat 5 mesjes met ervoor een soort beschermer voor de huid. Het siliconen materiaal aan de voorkant van de mesjes zorgt ervoor dat de huid strak getrokken wordt waardoor er geen sneetjes en wondjes kunnen ontstaan. Hierdoor krijg je een superglad en mooi resultaat.

Fijn is dat er ook navullingen verkrijgbaar zijn van de Flamingo scheermesjes. Deze komen in een pakje van 4 en 8 stuks. Nog fijner? Dat is de prijs. Je zult vast wel weten dat met name de navullingen altijd erg duur zijn en dat is met Flamingo verleden tijd. Een startersetje met daarin de handle, één scheermesje en een zuignaphouder kost €11,-, een navulling met 4 mesjes kost €13,- en met 8 mesjes €25 euro. Flamingo is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Etos en via etos.nl.

Had jij Flamingo al gespot?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Ontharen met Flamingo”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten