Ontmoet Stip, De leukste Shetlandpony van Nederland!

Stip

Ken jij Stip al? Deze ondeugende Shetlandpony uit de bioscoopfilm van Fien & Teun heeft twee nieuwe boeken waar elke pony- en paardenfan van zal genieten. Benthe is helemaal weg van paarden en is een echt paardenmeisje. Zit zit ook op paardrijden en het liefst zou ze gaan verhuizen om een eigen paard te kunnen houden in de achtertuin. Ondanks dat kenden wij Stip nog niet, tot nu! Zoek je leuk leesvoer voor in de zomervakantie? Dan is dit jouw tip!

Stip – Pony met streken

In de vakantie is het voor kinderen goed om te blijven lezen. Doen ze dit niet, dan kunnen ze zelfs in leesniveau achteruit gaan. Heel jammer dus, want na de zomervakantie moet dat op school weer bijgespijkerd worden. Weet dat dit helemaal niet hoeft wanneer je jouw kind regelmatig laat lezen. Dat doen ze natuurlijk in een leuk boek. Voor Benthe kregen we het nieuwe boek Stip – Pony met streken. Het verhaal gaat over Emma die een spreekbeurt in de klas moet houden en dat natuurlijk superspannend vindt. Wanneer ze zich bedenkt dat ze ook haar spreekbeurt over pony’s en paarden kan doen heeft ze een goed idee. Wat als ze Stip als model neemt? Ze maakt samen met haar beste vriend filmpjes over hoe je een pony moet verzorgen, maar Stip heeft andere plannen…

Ik vind het een geweldig leuk boek, want niet alleen het verhaal spreekt kinderen aan, ook de leuke kaft en vrolijke illustraties in het boek. Benthe vindt het superleuk (wat ik ook wel verwacht had), alleen ben ik bang dat ze dalijk zelf het idee krijgt om ‘haar’ paard naar school mee te nemen. Stip – Pony met streken is een erg leuk boek voor kindjes die paarden en pony’s leuk vinden. Hiermee gaan ze lezend de zomervakantie door en blijven ze lekker op niveau.

Stip – Pony met streken | ISBN 978 94 932 36 318 | € 9,99 | Vanaf 5 jaar

Stip – Doeboek

Naast het leesboek verschijnt er deze zomer ook een leuk doeboek van Stip. Het sluit helemaal aan bij de paarden en pony fans en staat vol met leuke knutselopdrachten, kleurplaten, puzzels, doolhoven en zelfs verhalen. Ook zit er een leuke poster in die hier al op de deur van Benthe haar slaapkamer hangt. Voor de creatieve kinderen is dit boek geweldig. Eigenlijk ook voor wanneer ze niet zo creatief zijn, want het kan juist hun creativiteit aanwakkeren.

Ook het doeboek ziet er geweldig uit. Het spreekt kinderen erg aan. De binnenkant is al net zo leuk met allerlei vrolijke kleuren en illustraties. De spellen, tekst en puzzels zijn in een wat groter formaat gedrukt, zodat het goed leesbaar is voor kinderen. Heel fijn, want als je in de auto op vakantie zit met dit doeboek op de achterbank kun je niet altijd helpen. Ze kunnen er dus fijn zelf mee aan de slag.

Stip – Doeboek | ISBN 978 94 932 36 325 | € 5,99 | Vanaf 5 jaar

Wist je trouwens dat Stip echt bestaat? Deze ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony vol met stippen kun je komen knuffelen bij Avonturenboederij Molenwaard!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten