Onze ervaring bij De Leistert

De Leistert

Hier vlakbij aan de andere kant van de Maas ligt recreatiepark De Leistert. Voor mij heeft dit park een lange geschiedenis met heel veel leuke herinneringen, maar daar vertel ik zometeen meer over. Sinds een paar jaar is het namelijk helemaal uitgebreid en vernieuwd met allerlei accommodaties. Vorig jaar zijn wij er nog eens een dagje terug geweest om de man zijn verjaardag te vieren en dus kan ik je vertellen hoe wij het er hebben gehad. Ben je dus op zoek naar een leuke dagrecreatie, een weekendje weg of misschien wel een vakantie? Lees dan zeker even verder.

Mijn vroegere herinneringen aan De Leistert

Zoals ik al zei hebben De Leistert en ik een hele geschiedenis. Op een goede manier wel te verstaan! Vroeger was dit bungalowpark in Nederland, Limburg, namelijk een camping met bijna uitsluitend kampeerplaatsen. Mijn ouders hadden een caravan (en hebben die trouwens nog steeds) en hadden hier een seizoensplaats. Het hele voorjaar tot aan de zomervakantie stond de caravan op het park en heel vaak gingen we weekenden erheen. Als kind zijnde is dat natuurlijk fantastisch, want toen al was er het leuke zwembad en hadden we er vriendinnetjes. Ook het speeltoestel van hierboven stond er toen al en van die glijbaan ben ik wel tientallen keren geweest! Dit hebben mijn ouders een paar jaar zo gedaan, dus ik ben hier vroeger al heel vaak geweest.

De Leistert nu

Tegenwoordig is De Leistert lang niet meer enkel en alleen een camping. Je kunt er evengoed nog met de caravan of je tent heen, want ze hebben wel nog kampeerplekken, maar het grotendeel bestaat nu echter uit accommodaties die je kunt huren. Ze hebben bijvoorbeeld een heel nieuw stuk aangebouwd met luxe huizen voor gezinnen maar ook voor hele families. Ook kun je er een safaritent boeken en nog veel meer. De keuze is dus reuze en er is altijd wel iets dat bij jouw wensen past.

De faciliteiten zijn deels nog hetzelfde, al is er hier en daar wat bijgekomen. Het zwembad zijn we afgelopen jaar niet in geweest, maar volgens mij ziet dat nog hetzelfde eruit. Ik herinner me nog toffe glijbanen! Ook hebben ze een overdekte Plaza waar je lekker wat kunt eten, maar ook kunt bowlen. Een groot succes hier, want de kindjes vinden dat erg leuk. Binnen is er nog een leuk speelgedeelte en ook buiten zijn er allerlei speeltuinen te vinden. Voor kinderen was het vroeger al erg leuk, maar tegenwoordig is dat nog beter geworden. Het is bijvoorbeeld een leuk vakantiepark tijdens de krokusvakantie. Je ziet hier dan ook heel veel gezinnen en families vertoeven.

Voor mij blijft De Leistert echt een speciale herinnering en omdat wij er kortbij wonen gaan we er nog wel eens terug met ons gezin voor een leuk dagje weg.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten