Onze nieuwe buitenlampen!

Buitenverlichting

Buitenverlichting, het wordt vaak wat onderschat. Een lamp is een lamp toch? Voor buiten geldt eigenlijk net als binnen; je moet er goed over nadenken. Net zoals je dat voor binnen doet moet je ook voor buiten een soort van verlichtingsplan opstellen. Denk goed na waar je welk soort licht wilt hebben. Aan de hand daarvan kies je de juiste buitenlampen.

Buitenverlichting

Soms is het kiezen van een geschikte lamp best moeilijk. Vooral in onze situatie, want wij hebben een geheel nieuwe situatie door onze aanbouw. Je moet dan goed gaan nadenken waar lampen moeten komen, of dat wel of niet gaat en welke soort lamp je nodig hebt. Naast al het praktische gedoe wil je ook nog eens dat het er mooi uitziet. Moeilijk moeilijk, maar wij hebben onze lampen gevonden bij Directlampen.nl!

Buitenlampen

Naast onze aanbouw hebben we nog een soort van gangetje naar de poort, waar we uitkomen bij de oprit. Dit wilden we niet dichtbouwen, want een makkelijke achterom is heel erg fijn, met name voor de kindjes. We hebben namelijk een speeltuintje hier schuin tegenover waar Benthe sinds dit jaar alleen heen mag. Ze loopt dan fijn via de oprit de tuin in en uit. Omdat we hier dus een soort van gangetje hebben is het fijn als daar goed licht is. Het is er ’s avonds namelijk erg donker en als je dan de poort wilt afsluiten dan zie je niets. Om die reden kozen we voor deze fijne lamp. Hij is vrij klein en valt niet zozeer op op onze muur (de muur is antraciet), maar geeft wel genoeg licht. Daarbij heeft hij ook nog eens een bewegingssensor, wat echt heel erg handig is!

Onze andere buitenlamp komt achter tegen de aanbouw te hangen. Deze gaat ons licht geven op het terras. Of hij genoeg licht gaat afgeven? Ik denk het wel. Wij zijn daarbij niet direct personen die in de zomer tot 12 uur ’s nachts buiten blijven zitten. Een lampje op het terras is meer handig als we in het tuinhuis moeten zijn. Deze lamp vonden we er mooi uit zien en heeft ook een bewegingssensor.

Bekijk hier de lampen van Directlampen.nl. Hier hebben zo voor zowel binnen- als buitenverlichting ontzettend veel keuze. Je kunt er op elk soort lamp zoeken, wat je zoektocht een stuk aangenamer maakt.

Hoe kies jij je verlichting voor in de tuin?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten