Op retreat naar Mallorca bij Casa Rosa!

Casa Rosa retreat

Iets waar ik al een tijdje mee rondloop is om alleen op vakantie te gaan. Nu zul je je misschien afvragen waarom, want met je eigen gezin is het toch veel leuker? Klopt, maar soms heb je even tijd voor jezelf nodig. Na 2 jaar van veel thuis zitten (met al dan niet thuisonderwijs) is de rek er hier wat uit en daarmee ook tijd om wat op te laden. Mijn bedrijf loopt goed, maar ik kijk niet verder dan een paar weken. Ook op privé gebied zijn er wat dingen om aan te werken. Wat is mijn toekomstvisie, wat is mijn droom en waar kan ik aan werken? Dit allemaal hoop ik te vinden tijdens mijn retreat naar Mallorca bij Casa Rosa!

Waarom naar Mallorca?

Iets meer dan een half jaar geleden boekte ik bijna een retreat, maar ik durfde toen niet. Nu kreeg ik de kans om te gaan, samen met een paar andere leuke mensen waarvan ik er al een paar ken. Dat maakt de stap voor mij wat minder groot. We mogen begin september 5 dagen gaan vertoeven bij Casa Rosa Retreat in Mallorca en jongens wat kijk ik daar naar uit. De retreat staat in het teken van het vinden van je droom. Wat is jouw droom en hoe kom je daar? Dat kan zowel privé als zakelijk iets zijn of misschien wel allebei. Het concept, de planning en Dorien, de eigenaresse, spreken me enorm aan en juist die klik zorgt ervoor dat deze retreat me op het lijf geschreven is.

Ik ben al vaker op het eiland geweest met mijn gezin. De reden dat ik nu alleen weg zou willen is om even tot rust te komen, of dat nu met of zonder werk is. Even niet moeder zijn, even geen huisvrouw en even geen rennen. Gewoon een weekje rust. Het lijkt me zo heerlijk om op mijn gemak wakker te worden, in de ochtend eventueel een uurtje te werken en erna lekker te genieten van de zon en allerlei inspirerende workshops. Tussendoor is er genoeg ruimte om heerlijk aan het zwembad liggen en er zijn zelfs uitstapjes. Voor sommige mensen lijkt dit heel egoïstisch, maar ik zie dat anders. Sinds de geboorte van mijn oudste sta ik altijd klaar voor de kinderen, ik ben er altijd en ook al heb ik nu een goedlopend bedrijf…ze kunnen altijd op mij terugvallen. Heel mooi natuurlijk, maar soms ook heel erg intens.

Wat is mijn droom?

Wat mijn droom precies is weet ik niet. Ik vind dit een heel moeilijk onderwerp. Voor mijn bedrijf geldt natuurlijk dat ik hoop dat het elk jaar groter wordt en beter gaat, al heb ik nu zeker niets te klagen. Op privé gebied hoop ik een beter mens te worden. Wie mij langer volgt weet dat mijn tweede bevalling d.m.v. een keizersnede helaas helemaal mis ging. Mijn ruggenprik werkte niet en daardoor heb ik de hele operatie ontzettend veel pijn gehad. Zo erg dat ik dacht dat ik doodging. Ik dacht dat het niet veel impact zou hebben (shit happens) maar wat heb ik me daar in vergist. De maanden erna kreeg ik steeds gekkere mentale klachten en het bleek dat ik PTSS had. Hier heb ik 4 jaar mee rondgelopen en ik kan je vertellen…het is hels. Sinds ik begin dit jaar hypnotherapie (van te voren heb ik heel veel andere therapieën geprobeerd) heb ondergaan gaat het stukken beter, maar ook merk ik dat het nooit helemaal weg gaat. Tijdens de retreat hoop ik hier beter mee om te leren gaan.

De workshops

Zoals ik al zei bestaan de dagen bij Casa Rosa uit relaxen, jezelf en je droom hervinden en workshops. Ik hou van dit soort planningen, want hoewel ik toe ben aan rust is het ook fijn om af en toe tussendoor bezig te zijn. Je krijgt bijvoorbeeld een kleurentest dat laat zien hoe jij denkt, handelt en beweegt. Aan het begin van de retreat is er een coachsessie met de gehele groep bij de muur met beeldkaarten, waar je jouw huidige en toekomstige thema ophaalt. Heel benieuwd hoe dit werkt, want juist dit vind ik moeilijk. Verder krijg je een massage om alles los te laten, deel je jouw dromen en komt er een actieplan om jouw droom waar te maken. Dit alles doe je met gelijkgestemden, dus je staat er allemaal hetzelfde in. Juist dit laatste is heel erg fijn.

Casa Rosa

Mocht ik je nu nieuwsgierig hebben gemaakt, kun je op www.casarosaretreat.com terecht voor meer informatie. Dorien, de eigenaresse, ken ik nu nog niet in persoon, maar onze kennismaking via videobellen was super. Ondanks dat ik zenuwachtig als hell was heeft zij een bepaalde rust over zich en dat werkt heel goed op mijn gemoed. Ze is volgens mij onwijs lief en dit gaan we natuurlijk meemaken begin september! Dit gaat denk ik de meest mooie en inspirerende reis van mijn leven worden, dus ik ga er intens van genieten. Uiteraard ga ik jullie meenemen op reis en deel ik geregeld mijn ervaringen in mijn stories op Instagram. Ga me daar dus zeker volgen mocht je dat al niet doen!

– deze retreat wordt mogelijk gemaakt door Casa Rosa –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten