Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask

Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask

Een masker op basis van avocado? Sinds kort is er het Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask. Dit masker is een echte hydratatie booster en verzorgt je huid met avocado en gletsjer water. Vandaag review ik het uitgebreid voor jullie!

Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask

Het Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask is een heerlijk masker om jezelf mee te verwennen. Zeker nu we al wat meer in de zon te vinden zijn heeft onze huid behoefte aan hydratatie. Met dit fijne masker komt dat helemaal goed, want dankzij de toegevoegde avocado en het gletsjer water geeft het hydratatie ten top.

Het masker komt in een leuke en frisse tube met een inhoud van 75 ml. Voor een maskertje is dat overigens helemaal prima. Het is een overnight mask, dus dat wilt zeggen dat je het aanbrengt voordat je gaat slapen zodat het de hele nacht zijn werk kan doen. Dat is overigens heel fijn, want ’s nachts herstelt je huid en neemt dan werk- en voedingsstoffen het beste op.

De textuur is als een dikke gel. Hierdoor smeert het perfect op de huid. Je brengt het in een heel dun laagje op de huid aan en gaat dan lekker slapen. Je huid plakt er niet door, dus vastplakken aan je kussen is er gelukkig niet bij. De dag erna reinig je je gezicht waarbij je het masker vanzelf van je gezicht verwijdert. Het resultaat is een heerlijke zachte huid die heel erg comfy aanvoelt.

Het Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask vind ik heel fijn in gebruik. Met name ook omdat je ermee gaat slapen en je wakker wordt met een stralende huid. Een tube met een inhoud van 75 ml. kost €24,20 en dat vind ik reuze meevallen. De producten van Origins zijn overigens natuurlijk en zorgen voor zowel je huid als je humeur. Het zijn echte verwenproducten en daar past dit maskertje heel goed bij.

Gebruik jij wel eens een overnight mask?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten