Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer

Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer

Wat een titel hè? De nieuwe Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer is een ideale bondgenoot deze winter, want deze dagverzorging geeft je huid de hydratatie dat het nodig heeft. Geheel nieuw is hij niet, want hij was al de nr. 1 van het merk, maar vernieuwd wel. Vandaag review ik hem uitgebreid!

Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer

Wat er anders is aan de nieuwe Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer is dat hij de nieuwe Hydra-Hug technologie bevat. Deze zorgt voor een langdurige hydratatie, tot wel 72 uur! Dat is echt superlang!

Normaal gesproken verliest je huid vocht gedurende de dag. Dat is heel normaal en zeker in de winter gebeurd dit sneller door de invloeden van de verwarming en het gure koude weer. Het resultaat is dan vaak een droge of vochtarme huid. Deze moisturizer van Origins vult dat weer aan. De nieuwe technologie is olievrij en legt een brug tussen de huidcellen, waar water normaal gesproken ontsnapt. Hierdoor wordt het vocht ingesloten en blijft je huid langer gehydrateerd. Koffie en Panax Ginseng halen die mooie natuurlijke glow weer naar boven en geven je huid weer energie. Een ware oppepper!

De verpakking van de Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer is mooi. Niet geheel bijzonder, wel in stijl van het merk. Een potje heeft een inhoud van 30 ml. en dat is prima. Je gebruikt namelijk maar een beetje van het product per toepassing.

De textuur is echt als een gel. Het smeert heel goed en het voelt ontzettend zacht en comfortabel aan. Bij aanraking met de huid merk je dat de gel wat fris aanvoelt, een soort van cooling sensation. De heerlijke blend van lemon, grapefruit en munt geeft het een heerlijke geur mee. De gel trekt snel in en laat geen plakkerig of vettig laagje achter. Je voelt nog niet eens dat je hem draagt.

Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer is geschikt voor de normale, gecombineerde en vettige huid. Je kunt hem aanbrengen als dagverzorging, maar hij doet het ook goed voor de nacht. Een potje van 30 ml. kost €16,95 en is verkrijgbaar bij de geselecteerde verkooppunten.

Heb jij in de winter ook wel eens last van een vochtarme huid?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten