ORLY Dreamscape

Dit najaar komt nagellakmerk ORLY met een nieuwe collectie: ORLY Dreamscape. Hierin weer zes mooie kleuren die onwijs goed passen bij het najaar en de outfits die daarbij horen. Benieuwd naar de kleurtjes? Vandaag laat ik ze je allemaal zien!

ORLY Dreamscape

De nieuwe collecties van ORLY ontvangen wij als pers altijd in leuke en mooie doosjes. Een mooie presentatie op zich al! Natuurlijk koop je ze in de winkel los, maar ik zag ook deze verpakking in de webshop staan. Zo heb je in één klap de complete collectie! ORLY Dreamscape is geïnspireerd op een wereld van kleuren die kalmeren en inspireren.

Dreamweaver
Ethereal Plane
Free Fall
Astral Projection
Into the Deep
Air of Mystique

Alle kleuren uit deze collectie vind ik prachtig! Bij sommige had ik wat mijn twijfels toen ik ze alleen in het potje zag zitten, maar eenmaal op de nagels zijn ze allemaal supermooi! Ze passen goed bij het najaar en stiekem vind ik ze ook heel tof voor de feestdagen!

Mijn favoriete kleur uit de ORLY Dreamscape collectie? Dat is heel moeilijk, maar ik denk dat ik dan voor de kleur Air of Mystique ga. Dat is de groene kleur die een mooi effect geeft bij bepaalde lichtinval. Er zit een lichte shimmer in die zorgt voor die mooie glans. De ORLY Dreamscape is nu verkrijgbaar op Bransus.eu. De lakjes hebben een inhoud van 18 ml. en kosten €13,95 per stuk. De complete collectie kost €69,95.

Welk kleurtje heeft jouw enthousiast gemaakt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “ORLY Dreamscape”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten