ORLY nagelverzorging!

ORLY nagelverzorging

ORLY kennen jullie misschien als een goed en fijn nagellak merk, maar nu komen ze ook met een uitgebreide ORLY nagelverzorging!! Superleuk, want naast het mooi lakken van onze nagels is een goede nagelverzorging ook heel belangrijk.

Wat je nagels betreft kunnen er wat nagelproblemen optreden. Zo kun je last hebben van broze nagels, dunne nagels, beschadigde nagels, doffe nagels, ruwe nagelriemen etc. Tal van lastige problemen waar eigenlijk een simpele oplossing voor is, als je maar het juiste product gebruikt. ORLY biedt voor al deze problemen een goede verzorging met hun nieuwe collectie in nagelverzorging!

De zeven verschillende producten komen in leuke doosjes en flesjes. De flesjes hebben een dof uiterlijk en een felpaarse dop. Dat staat superleuk en is ook nog eens heel kenmerkend voor deze lijn. Op de doosjes staat precies en duidelijk aangeven waardoor het lakje dient.

ORLY Bonder

Zoek je een goede basecoat waar je nagellak goed op hecht? Gebruik dan de nieuwe ORLY Bonder. Hiermee blijven je gelakte nagels veel langer mooi. Het product belooft je nagellak tot twee weken houdbaar te maken. Het gebruik is heel makkelijk, want je brengt het gewoon als topcoat onder je favoriete ORLY nagellak aan. Finish met een topcoat en klaar ben je!


ORLY Top2Bottom

Ben je liever van de alles in een? Dan is de ORLY Top2Bottom iets voor jouw. Dit is namelijk een basecoat en een topcoat in één. Hij belooft niets over de houdbaarheid, dus ik ga ervan uit dat de Bonder langer een mooi resultaat behoudt. Deze lak breng je als basecoat aan, daarna je favoriete nagellak eroverheen en je sluit ook af met de ORLY Top2Bottom.


ORLY Won’t Chip

Last van snel chippende nagellak? Ik wel, maar dat komt mede door de vorm van mijn nagels. De hoekjes buigen wat sneller, waardoor de nagellak breekt en gaat chippen. De ORLY Won’t Chip is een topcoat die dit tegengaat. Het verlengt de houdbaarheid van jouw mooie gelakte nagels en zorgt ervoor dat chippen verleden tijd is. Je brengt het makkelijk aan als topcoat.


ORLY Glosser

Last van doffe nagels? Soms kan dat doorwerken door je nagellak, waardoor je er een waasje overheen lijkt te krijgen. De glans is wat weg. Gebruik voor een mooie glans de ORLY Glosser. Het geeft je nagels een spiegelende glans en biedt ze nog meer bescherming. Ook de Glosser breng je aan als topcoat.


ORLY Argan Cuticle Oil

Mooie verzorgde nagelriemen laten je nagels er nog mooier uitzien. Je verzorgt ze op en top met de nieuwe ORLY Argan Cuticle Oil. Deze olie bevat arganolie, jojoba-olie en vitamine E dat jouw nagelriemen mooi verzorgd en hydrateert. Zo komen jouw versgelakte nagels nog mooier uit. Deze olie masseer je over je nagelriemen na het lakken van je nagels. Je kunt het dagelijks gebruiken voor het slapengaan. Zo blijven je handjes lekker poezelig.


ORLY Nailtrition

Als het om verzorging gaat kun je de ORLY Nailtrition gebruiken. Dit is een nagelgroei product en het stimuleert de nagelgroei. Je nagels worden zo gezond en sneller langer. Dit is echt een treatment van 14 dagen dat je dus ook echt dagelijks moet gebruiken. Het is een fijn product voor nagels die bijvoorbeeld beschadigd zijn of die uit de gel of acryl komen. Je brengt dagelijks 1 tot 2 laagjes aan op je nagels voor 7 dagen lang. Dan doe je 7 dagen niets en na daarna begin je weer opnieuw met 7 dagen lang aan te brengen.


ORLY Nail Defense

Tot slot is er nog de ORLY Nail Defense. Dit is een strenghtener en maakt je nagels dus sterker. Ideaal voor dunne nagels of broze nagels. Het voorkomt dat je nagels snel breken. Ook inscheuren gebeurt niet snel meer. Heb je wel een ingescheurde nagel? Dan zorgt dit product ervoor dat dit snel gerepareerd wordt. Je brengt het dagelijks aan op schone nagels. Zijn je nagels weer verbeterd? Dan kun je het om de 3 of 4 dagen gebruiken om dit bij te houden.

De nieuwe ORLY nagelverzorging is vegan, bevat geen nare ingrediënten en is niet op dieren getest. Ik vind het een top collectie, lekker uitgebreid en voor elk probleem een oplossing. Deze nieuwe producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op Kruidvat.nl.

Gebruik jij wel eens een nagelverzorging?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten