& Other Stories Cleansing Balm & Hydrating Setting Spray

& Other Stories Cleansing Balm

Eén van mijn favoriete merken komt met twee nieuwe producten: de & Other Stories Cleansing Balm & Hydrating Setting Spray! Omdat ik het een geweldig mooi merk vind waarvan ik denk dat iedereen er heel blij wordt deel ik vandaag mijn bevindingen.

& Other Stories Cleansing Balm

Een goede reiniging is een must tijdens je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Zonder een goede reiniging kun je net zo goed geen verzorging aanbrengen, want het effect daarvan is dan nihil. Er zijn veel verschillende soorten reinigers verkrijgbaar, waaronder een cleansing balm. Dit is een soort balsem dat vrij hard is in het potje, maar smelt op de huid. Zo ook deze & Other Stories Cleansing Balm.

De textuur is boterachtig en onwijs zacht en comfortabel voor de huid. De formule is verrijkt met rozenbottelzaadolie en abrikozenpotolie. Op de huid smelt het heerlijk weg en lost het zo vuil, onzuiverheden en make-up op. Je brengt het met masserende bewegingen aan op de vochtige huid. In contact met water verandert de balsem in een melkachtige olie die je heel makkelijk afspoelt en de huid heerlijk zacht maakt. De balm lijkt een hele subtiele geur te hebben en komt in een glazen potje van 35 ml. Hij kost €29,-.

& Other Stories Hydrating Setting Spray

Een setting spray is vaak de laatste stap in je huidverzorging en/of je make-up. Deze spray zorgt er namelijk voor dat een make-up beter blijft zitten. Wanneer je geen make-up draagt kun je hem ook goed gebruiken, want veel van dit soort sprays hebben een hydraterende werking. Deze & Other Stories Hydrating Setting Spray heeft dat ook. Hij houdt het vochtgehalte op peil en laat make-up langer mooi op zijn plek zitten.

De setting spray komt in een glazen sprayflacon. Lekker luxe, ik ben gewend dat het normaal in een plastic flacon zit. Hij sprayt een hele fijne nevel en ruikt lekker, ietwat kruidig. Naast dat hij make-up fixeert is hij ook heel fijn om op de naturel huid te gebruiken. Tip: leg hem in de koelkast voor een extra verfrissend effect, heel fijn bijvoorbeeld in de zomer tijdens warme dagen! Een flacon van 30 ml. kost €25,-.

Wil jij ook één van deze twee nieuwe & Other Stories producten proberen? Koop ze dan bij een verkooppunt bij jou in de buurt!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten