& Other Stories Neon Rush

& Other Stories Neon Rush

Ben jij ook zo toe aan de zomer? Begrijp me niet verkeerd, het voorjaar is ook een geweldig seizoen met alle charmes, maar de zomer met lekkere warme temperaturen, uren in de tuin vertoeven en heerlijk het water in is voor mij toch wel iets om naar uit te kijken. De nieuwe geur & Other Stories Neon Rush geeft je meteen die fijne zomerherinnering of creëert een nieuwe voor je!

& Other Stories Neon Rush

Neon Rush, alleen de naam al is natuurlijk top. De verpakking is zoals we gewend zijn van het merk. Het doosje is wit met een detail van kleuren die bij deze lijn passen. Voor mij werkt dit goed. De flacon bevat enkel deze twee kleuren en verder niets. Op zich helemaal prima, want ook op die manier weet je dat je deze geur in handen hebt. De vorm van de flacon en de dop zijn nagenoeg hetzelfde als andere & Other Stories geurtjes.

Dan de geur, want jongens die is lekker!! Het is een zoete, speelse en kleurrijke geur met noten van warme robijnrode kersen, roze peper op een basis van Tonka, vanillebonen en vloeibare muskus. De geur laat mij meteen denken aan een heerlijke zomer vol vrijheid en genieten. Dit was ook meteen de insteek van het beautyteam van het merk, want zij gingen met deze geur voor jezelf vrij voelen, jong voelen, het gevoel hebben dat alles mogelijk is. Dat strookt dus heel goed met mijn ervaring. 

De topnoten bestaan uit clementine, robijnrode kersen en roze peper. De hartnoten bestaan uit frangipane, wilde orchidee en jasmijn sambac en de basisnoten uit tonkabonen, vanillebonen en vloeibare muskus. Ik vind de combinatie heerlijk, al komt de geur me wel bekend voor. Hij laat me wat denken aan een geur van Ariana Grande, Ari volgens mij. Dat maakt het niet minder leuk, want feit is dat de geur fantastisch is!

Deze nieuwe & Other Stories Neon Rush Eau de Toilette kost €30,- voor een flacon met een inhoud van 50 ml. Dat valt dus zeker reuze mee. Naast een geurtje bevat deze nieuwe lijn ook een handzeep, handcrème, body wash, bodylotion, bodyscrub en body mist. De lijn is nu verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en op https://www.stories.com

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten