&Other Stories Perle de Coco

&Other Stories Perle de Coco

De zomer betekent heerlijke zomerse producten. Zo komt ook &Other Stories met een kleine limited edition collectie voor een heerlijke shimmery zomer. De lijn heet &Other Stories Perle de Coco en ik kan jullie al vertellen dat ik er vanaf seconde 1 verliefd op ben.

De beauty producten van &Other Stories vallen me eigenlijk nooit tegen. Zo testte ik ook onlangs een nieuwe body oil en ook die was hemels! Perle de Coco gaat hier eigenlijk nog een stapje verder in, want eenmaal geroken wil je het gewoon hebben. Perle de Coco is niet geheel een nieuwe geur. De geur bestond al, alleen heeft het merk er drie nieuwe zomerse producten aan toegevoegd. De geur is het makkelijkst te omschrijven in een combinatie van karamel, melkachtige kokos en warme vanille. Op en top zomers!

&Other Stories Perle de Coco bodyscrub

De nieuwe bodyscrub komt in een heerlijk potje met een inhoud van 250 ml. Daar kun je wel even mee vooruit. In de verpakking zie je al de shimmering van de scrub, maar eenmaal op de huid is dit nog intenser.

De textuur van de scrub is heel fijn. De korrels lijken perfect en meteen zie je een zilverachtige glans. Het lijkt heel heftig zo direct uit het potje, maar als je het eenmaal op je huid aan het inmasseren bent vervaagt dat en krijgt je huid er een mooie glow van terug. De geur die achterblijft is heerlijk en de huid voelt lekker schoon en zacht aan. Een potje van 250 ml. kost €15,-.


&Other Stories Perle de Coco bodylotion

Aanvullend kun je de bodylotion gebruiken. Deze komt in een pompflacon met een inhoud van 300 ml. Een pompje is bij een product als dit heel handig, want je werkt er schoon mee en doseert goed. De lotion heeft een roze kleur, maar op je huid zie je daar niets van.

De textuur is heel zacht en vrij dun. Hierdoor laat het zich goed op je huid smeren. Tijdens het smeren zie je de shimmertjes op je huid die een mooie glow geven. Je wordt er heus geen glitterbal van, maar je tan wordt versterkt hierdoor. Hij geeft ook een heerlijke geur af die je gedurende de dag blijft ruiken. Ik geniet hier echt van! De bodylotion kost €12,- voor een inhoud van 300 ml.


&Other Stories Perle de Coco hair fragrance

Tot slot is er nog een nieuwe hair fragrance in de vernieuwde lijn. Hiermee voeg je nog een extra laagje geur toe. Het haarparfum komt in een kleine sprayflacon met een inhoud van 50 ml. Ik vind dat zelf wat weinig, want je wilt er meer van genieten eigenlijk.

Het haarparfum spray je makkelijk over je haren. Ze worden er niet droog of vet van, dus je kunt het gebruiken wanneer en hoevaak je maar wilt. Telkens als de wind door je haren gaat ruik je weer het fijne parfum en waan je je weer in de zomer. Echt een aanrader. Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten, want het kost maar €7,-.

Het mag wel duidelijk zijn, ik ben er weg van! De nieuwe limited edition serie van &Other Stories Perle de Coco is verkrijgbaar bij stories.com. Als ik je mag adviseren, koop het dan allemaal! Ik weet echt zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen!

Ken jij &Other Stories Perle de Coco al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten