Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

Paula's Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

Omdat een vrouw niet genoeg maskertjes kan hebben review ik er vandaag nog een: het Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask. Een hele mond vol voor een masker dat oh zo fijn is. Omdat Charcoal echt een trend is in de beautywereld volgt het merk deze trend en zet dit door in dit nieuwe masker. Het masker zuivert je huid en is perfect voor de acnehuid.

Je zult vast en zeker wel weten dat ik een acnehuid heb en de status ervan gaat op en af. Zoals bij alles zijn er pieken en dalen, maar mijn huid schoon houden is een belangrijk onderdeel en zorgt ervoor dat de pieken niet meer zo heftig zijn dan vroeger. Een goede huidverzorging kan bijdragen aan het minimaliseren van acne, maar toch kun je er niet altijd wat aan doen. Bij mij is het ook een beetje een hormonenkwestie, want tijdens die ene nare periode in de maand komt mijn acne weer wat heftiger tevoorschijn. Zaak om mijn huid goed te blijven verzorgen dus, meer kan ik niet doen.

Terug naar het Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask. Zoals al duidelijk mag zijn zit er houtskool in het masker verwerkt. Dit ingrediënt staat bekend om het sterke absorptievermogen om een teveel aan vet en onzuiverheden van de huid te verwijderen. Perfect voor mijn acnehuid dus!

De verpakking is vrij clean en eenvoudig, eigenlijk zoals veel producten van het merk. Normaal ben ik echt een sucker voor mooie verpakkingen, maar voor Paula’s Choice maak ik graag een uitzondering. Ik weet namelijk dat de producten van dit merk 9 van de 10 keer ontzettend goed bevallen en dan gaat de kwaliteit en werking van het product toch echt voor de verpakking.

De hoofdingrediënten van het Pore Clarifying Gel Mask zij kaoline en houtskool, die fungeren als absorberende stoffen om het teveel aan talg te verwijderen zodat je huid minder vettig aanvoelt. Boerhavia diffusa wortel extract, wilgenbast en bisabol (uit kamille) helpen je huid te kalmeren en roodheid in de huid te minimaliseren. Tot slot helpt Glycerine om de natuurlijke beschermlaag van je huid te herstellen.

Het Pore Clarifying Charcoal Gel Mask van Paula’s Choice is een gelmasker en bevat dus een unieke geltextuur. Ik had de textuur zelf iets dikker verwacht, maar moet toegeven dat ik dit dunnere wel heel erg fijn vind. Het brengt zich heel gemakkelijk aan en, een groot voordeel, spoelt makkelijk af.  Het masker kalmeert de huid en vermindert mee-eters en zichtbare grove poriën. Het werkt niet irriterend en droogt je huid niet uit. Hierdoor is het geschikt voor iedereen die last heeft van een vettige huid. Ik vind het echt een superfijn masker in alle opzichten. Mijn huid voelt schoon aan en bij regelmatig gebruik zie ik zelfs mijn poriën wat valer/minder zichtbaar worden. Ontzettend fijn!

Geheel goedkoop is dit maskertje niet, al moet ik ook zeggen dat ik het niet meteen de hoofdprijs vind. Een tube bevat 88 ml. aan product en kost €30,-. Je hopt dit Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask o.a. via www.paulaschoice.nl.

Heb jij al eens een charcoal huidverzorgingsproduct gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 gedachten aan “Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask”

  1. Ik vind de verpakking juist erg fijn! Ik hou wel van dat strakke. Dit masker klinkt erg goed en kan wellicht de grove poriën rond mijn neus en mijn glimmende T-zone temmen. Het is inderdaad niet goedkoop, maar je gebruikt nu ook niet elke dag een maskertje. Mijn eerste charcoal-product waren neusstrips van Balea! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten