Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster

Sinds mijn zwangerschap heb ik er enorm veel pijnen bij. Velen van jullie weten dat ik al bijna twee jaar rondloop met bekkeninstabiliteit, maar daarnaast heb ik al jaren fibromyalgie en volgens mijn dokter nu ook nog naar alle waarschijnlijkheid een hernia. Top! Al dit leed is wel degelijk af te lezen aan mijn gezicht. Ik ben ik korte tijd een stukje ouder geworden. Mijn huid is doffer en lijkt zijn jeugdigheid verloren te hebben. Gelukkig heeft Paula’s Choice nu een nieuw product dat mij hier uit helpt: de Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster!

Het is een hele mond vol voor een product zo klein. De flacon is echt mini, maar dit is helemaal niet erg. Je hebt namelijk maar een paar druppeltjes van deze zeer krachtige retinolformule nodig. Maar wat doet het nu eigenlijk voor je huid? Het verhoogt direct de gladmakende en huidverstevigende effecten van je dagelijkse moisturizer of serum. Je gebruikt hem dus altijd in combinatie met jouw eigen product.

De Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster van Paula’s Choice verstevigt je huid, vermindert rimpels en egaliseert de teint. Dit nieuwe product helpt tevens bij een huid die last heeft van puistjes (ook op latere leeftijd) en grove poriën, mijn huid dus! Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster is geschikt voor iedereen die graag iets wil doen tegen tekenen van huidveroudering en zonneschade, inclusief diepe rimpels, bruine vlekjes, een ongelijkmatige teint en verlies aan stevigheid van de huid. Omdat deze problemen helemaal passen bij hoe mijn huid er momenteel uit ziet, was ik natuurlijk heel erg benieuwd naar de werking ervan en ben ik het meteen gaan uitproberen.

Het krachtige ingrediënt retinol is in Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster gecombineerd met meerdere bewezen ingrediënten tegen huidveroudering. Het stimuleert de aanmaak van collageen, herstelt schade die in het verleden is ontstaan en zorgt voor een gladdere en jonger uitziende huid. De samenstelling bevat, naast 1% retinol, tevens een rijke mix aan herstellende ingrediënten (o.a. ceramiden), antioxidanten (o.a. appel-extract) en oleosomen (plantaardige vetzuren). De ingrediënten allantoïne, haver-, wilgenroos-, zoethout-, grote klis- en wilg-extracten hebben anti-irriterende eigenschappen en kalmeren de huid.

Na enkele weken enkele avond gebruikt te hebben ziet mijn huid er een stuk anders huid. Mijn huid is frisser, heeft minder onzuiverheden en oogt egaler. Ook lijken mijn poriën iets kleiner en ziet mijn make-up er op en top uit. Het verschil begon ik al te merken na enkele dagen gebruikt. Wat ik iets minder vind is dat het product zich niet heel makkelijk uitsmeert en een wat plakkerig laagje achterlaat. Ik gebruik het bewust ’s avonds, zodat ik geen glimmende make-up krijg. Natuurlijk slaapt een vettig hoofd niet fijn, maar ach…alles voor het goede doel toch?

Hoe te gebruiken

Breng Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster één of twee keer per dag aan na het reinigen, tonifiëren en exfoliëren. Meng één tot drie druppels door je favoriete moisturizer of serum. Doseren kan heel makkelijk door het handige pompje. Ikzelf gebruik één pompje in de avond en breng dit puur aan. De Resist Retinol Booster kan tevens rondom de ogen worden aangebracht. Breng overdag na de Resist Retinol Booster altijd een SPF van minimaal 25 aan. Op de onderstaande wijze kun je een moisturizer of serum op maat creëren voor jouw specifieke wensen ten aanzien van huidverbetering:

  • Eén druppel: een milde ‘boost’ tegen huidveroudering, naar wens mengen met je bestaande moisturizer of serum (ochtend en/of avond)
  • Twee druppels: de perfecte ‘boost’ van gemiddelde sterkte voor gebruik in de avond
  • Drie druppels: ‘boost’ op voorgeschreven sterkte voor extra hardnekkige huidproblemen in de avond.

Net als alle producten van Paula’s Choice is ook deze nieuwe formule 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Deze Paula’s Choice Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster is online verkrijgbaar via www.paulaschoice.nl, maar kun je ook shoppen bij Cosmania in Amsterdam en diverse professionele schoonheidssalons en huidtherapeuten. De flacon heeft een inhoud van 15 ml. en kost €55,90.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten