Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Gel

Paula's Choice Resist Anti-Aging Eye Gel

Nu ik de dertig al gepasseerd ben is het echt onvermijdelijk. Ik MOET een oogcrème gaan gebruiken. Ik begin namelijk hele fijne lijntjes te zien bij de zogeheten kraaienpootjes en onder mijn ogen. Hoe eerder je begint met smeren hoe beter zeggen ze. Lucky me dat ik veel over beauty blog en hierdoor veel oogcrèmes mag ontdekken. Vandaag laat ik je de Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Gel zien.

Ik gebruik hem momenteel alweer een tijdje en gebruik het product twee keer per dag. Normaal geef ik mijn mening altijd op het einde van een review, maar ik kan je uit enthousiasme nu al vertellen dat ik er weg van ben!

De Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Gel zit verpakt in een zilveren doosje met glanzende en matte details. Het ziet er niet heel spannend uit, maar is zeker kenmerkend voor het merk en haar Resist lijn. Wel doet het me een beetje luxe aan. De formule, die onder andere bestaat uit peptiden en hyaluronzuur, werkt om de huid te herstellen en fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen. Het ingrediënt niacinamide (vitamine B3) verheldert de huid terwijl zoethout een egale teint verbetert en de huid kalmeert.

Omdat het leven met twee kleine kindjes soms best wel pittig is, is dat soms af te zien aan mijn vermoeide ogen. Nu is het gelukkig niet zo dat de kiddies slecht slapen. Integendeel. Ze slapen de hele nacht lekker door en melden zich pas ’s morgens. Meestal rond half 7, maar er zijn ook dagen van 8 uur en soms nog later. Niets te klagen dus, maar ik denk gewoon dat we het te goed gewend zijn. Ik was dus erg benieuwd of deze crème mijn ogen wat meer rust kon geven en een betere uitstraling.

De huid is het dunst op je oogleden en rondom je ogen. De kwetsbare huid zal daarom sneller tekenen van huidveroudering vertonen. Een beetje extra aandacht en verzorging is daarom geen overbodige luxe. Paula’s Choice lanceert de eerste ooggel in hun assortiment: de Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Gel. Het is een lichtgewicht ooggel die de tekenen van veroudering tegengaat terwijl het tegelijkertijd de gevoelige huid kalmeert en verzorgt.

De Resist Anti-Aging Eye Gel bestaat uit een combinatie van veelzijdige en effectieve ingrediënten die de huid zichtbaar verhelderen, hydrateren en fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid verminderen. De crème revitaliseert en verzacht de tere huid rondom de ogen, maakt opgezwollen oogleden en -huid onder de ogen minder zichtbaar, helpt de huid verhelderen en egaler worden en beschermt tegen oxidatieve stress door milieuvervuiling. Echt een topper en alles in één als je het mij vraagt dus.

De metalen applicator zorgt ervoor dat je het product makkelijk kunt verdelen over de huid, zonder dat je de huid teveel trekt en duwt. Omdat de huid daar namelijk heel dun is, is dat niet zo goed en kan het schade brengen in de vorm van meer of sneller rimpels. Nog een pluspunt van de applicator vind ik het verkoelende effect aan de huid, heel fijn!

De gel is heerlijk dun van textuur en daardoor ook goed met de applicator aan te brengen. Het laat zich goed verdelen en trekt vrij snel in. Een dun laagje is dan ook al voldoende voor een goede werking. Zoals ik al zei gebruik ik het in de ochtend en avond tezamen met de rest van mijn huidverzorging.

Deze Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Gel is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten. Zo is er een kleine verpakking van 5 ml. die €14,- kost. Ideaal om het product uit te proberen. Ben je net als ik weg ervan, dan is er ook een tube van 15 ml. voor €36,-. Je shopt het via www.paulaschoice.nl.

Gebruik jij een oogcrème?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Gel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten