Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster

Nieuw van Paula’s Choice is de Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster. Dit hooggedoseerde serum op basis van hyaluronzuur maakt rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar, helpt vochtverlies voorkomen en herstelt schade door de zon. Ideaal voor na de zomer om je huid in alle rust te laten herstellen. Dit alles zorgt voor een zichtbaar en voelbaar gezondere huid, die er opvallend glad en jeugdig uitziet.

Hyaluronzuur is een huideigen substantie, die er onder andere voor zorgt dat vocht goed in je huid wordt vastgehouden. Het speelt tevens een belangrijke rol bij het behoud van de elasticiteit van je huid. Fijne rimpels en een droge huid ontstaan vaak mede doordat er onvoldoende lichaamseigen hyaluronzuur aanwezig is in de ouder wordende huid. De formule van de nieuwe Resist Hyaluronic Acid Booster van Paula’s Choice bevat een hoog gehalte aan goed opneembaar hyaluronzuur om deze tekorten effectief aan te vullen.

De samenstelling van deze nieuwe Resist Hyaluronic Acid Booster bevat naast hyaluronzuur tevens ceramiden, glycerine en panthenol. De toegevoegde adenosine zorgt o.a. voor een goede energievoorziening van de huidcellen. Dit nieuwe product van Paula’s Choice maakt rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar en is ook zeer geschikt voor een huid met rosacea en bij eczeem. Het serum houdt het vocht langdurig vast in de huid en maakt hem direct gladder.

Hoe gebruik je het serum? Breng de Resist Hyaluronic Acid Booster één of twee keer per dag aan na het reinigen, tonifiëren en/of exfoliëren. Ik doe dit in de ochtend en avond en heb het dus gewoon geïntegreerd in mijn beautyritueel. Voeg twee of drie druppels van het serum toe aan je favoriete dag-/nachtcrème of serum. Hierdoor kun je het makkelijk in één keer samen aanbrengen en hoef je niet met verschillende laagjes te werken, welke ook nog telkens moeten intrekken. Door het handige pipetje zijn de druppels makkelijk te doseren zonder te knoeien en product te verspillen.

Het serum kan ook ongemengd worden gebruikt en is tevens geschikt voor gebruik rondom de ogen. Dit is vrij uniek, want veel producten kunnen op dit gebied beter niet gebruikt worden. De huid rondom je ogen is namelijk erg dun en dus zeer gevoelig. Breng overdag na het gebruik ook nog een zonbescherming met minimaal een SPF 30 aan.

Na een tijdje gebruiken voelt mij huid wat egaler en zachter aan. Hij ziet er ook wat frisser uit. Dat is precies wat mijn huid nodig heeft, dus ik ben er erg blij mee. Wil jij ook genieten van deze fijne werking van de Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster? Shop hem dan online op www.paulaschoice.nl. Ook is hij verkrijgbaar via diverse professionele schoonheidssalons. Waar? Klik dan even op het linkje. Het serum is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten. Wil je het proberen? Kies dan voor de 3,5 ml. versie. Deze kost €10,-. Ben je zo enthousiast dat je het volledige product wilt aanschaffen? Dan is er de 20 ml. variant voor €49,90. Schrik hier niet van, je doet er namelijk heel lang mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten