Payot Blue Techni Liss

Payot Blue Techni Liss

Wist je dat teveel blootstelling aan beeldschermen en niet genoeg slaap facturen kunnen zijn die ervoor zorgen dat onze biologische klok desynchroniseert? Dit betekent een vermoeide huid, uitdroging, meer rimpels en een doffe teint. Vroegtijdige huidveroudering ligt hiermee op de loer. Om dit te stoppen kun je de producten van Payot Blue Techni Liss gebruiken. Vandaag laat ik je de dag- en nachtverzorging uit deze lijn zien.

Payot Blue Techni Liss

Payot Blue Techni Liss bestaat al even en is enorm succesvol. Daar komt nu de nieuwe dagverzorging Protective Chrono-Smoothing Care SPF30 bij. Deze is ideaal voor de jeugdige huid en heeft een dubbele werking: als je binnen bent beschermt het je huid tegen het blauwe licht van schermen en als je buiten bent beschermt het tegen de zonnestralen.

Payot Blue Techni Liss Protective Chrono-Smoothing Care SPF30

Deze nieuwe crème bevat Hibiscus Oligo-Peptide, dat de spiercontracties remt die expressielijnen veroorzaken. Ook heeft het 2 hyaluronzuren, één om het oppervlak te egaliseren en één om de huid op te vullen in de diepte. Tevens helpt Monnikspeper om rimpels te verminderen en Malrove extract om te beschermen tegen het blauwe licht. De SPF30 bestaat uit chemische UVA en UVB filters die beschermen tegen de zon. Nu zullen we dit laatste in de herfst en winter niet direct nodig hebben.

De crème komt in een fijne pompflacon met een inhoud van 40 ml. Hier kun je dus wel een tijdje mee vooruit. Het fijne van de tube is dat hij luchtdicht is, waardoor de UV filters in de formule beschermt blijven en niet achteruit gaan wat kwaliteit betreft. De textuur is ontzettend licht en dun en smeert hierdoor heel fijn. Het lijkt wat op de huid te smelten en dat voelt heel luxe aan. Het product laat geen vet of plakkerig laagje achter, enkel een zacht gevoel. Je brengt deze crème aan in de ochtend op een gereinigde huid. Een pompflacon van 40 ml. kost €54,-.


Payot Blue Techni Liss Nuit

Ook kreeg ik een travelsize van de nachtverzorging uit de Payot Blue Techni Liss lijn. Hij bevat microalgen en chrono-herstellende werkstoffen die de huidcellen in ruststand zetten en regenereren. Ook bevat de formule AHA van hibiscus dat zorgt voor huidvernieuwing. Het resultaat is een mooie uitgeruste huid bij het opstaan.

De textuur van deze nachtverzorging, daar schrok ik even van…Hoezo? Het is heel erg dik. Je hebt echt maar een beetje van het product nodig, want deze dikheid verdwijnt op de huid en maakt plaats voor een olie finish. Deze maakt de huid heel fijn zacht. Bij mij trekt het niet helemaal in, er blijft een ietwat vet laagje achter op de huid. De fullsize variant van dit product heeft een inhoud van 50 ml. en kost €62,83.

Ik ben heel tevreden over deze producten. Ze voelen fijn aan op de huid en laten deze weer stralen. Een doffe huid verdwijnt en dat is top! Wat mij overigens bij beiden producten opvalt is de heerlijk geur, echt om verliefd op te worden! Ben je ook benieuwd geworden wat Payot Blue Techni Liss voor jou kan doen? De producten zijn o.a. bij Douglas.nl te koop.

Bescherm jij jouw huid al tegen blauw licht?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten