Payot Nutricia lipbalm

Payot Nutricia lipbalm

Heb jij in de winter ook wel eens last van droge lippen? Ik heb er nooit zo heel veel last van gehad, tot vorige winter. Om de één of andere reden waren droge lippen inherent aan de winter en dat neemt aardig wat leed met zich mee. Smeren is dan ook zeker nodig. Payot komt deze winter met een nieuw product, namelijk de Payot Nutricia lipbalm. De review ervan lees je hier!

Payot Nutricia lipbalm

Blootstelling aan de zon, wind, kou, airconditioning, etc. Het zijn allemaal factoren die niet goed zijn en zorgen voor een droge huid van o.a. je lippies. De Payot Nutricia lijn bestaat al langer en is ideaal voor de droge huid door de zeer voedende formules verrijkt met het extract van Japanse lelie en een cocktail van plantaardige oliën. Deze winter komt daar o.a. deze lipbalm bij (er is ook een nieuwe crème!) en daar ga ik het vandaag met je over hebben.

De Payot Nutricia lipbalm is voedend en huidverbeterend. Het geeft je lippen zachtheid en wordt je beste vriend deze winter, zelfs wanneer het extreem koud is. De lipbalm komt in een klein doosje met daarin een klein glazen potje. Verpakkingen van glas zijn altijd net wat luxer dan plastic. Ze voelen degelijk aan en dat mag ook wel, want Payot is een vrij luxe huidverzorgingsmerk.

De textuur van de lipbalm is zacht en cremig. In het potje lijkt het vrij hard, maar eenmaal aan het smeren smelt het op je lippen. Het voelt uiterst comfortabel aan en geeft je lippen een subtiele glans. Het plakt niet en blijft redelijk lang zitten.

De lipbalm kun je twee tot drie keer per dag aanbrengen. Omdat hij zo lang blijft zitten is dat ook voldoende om de dag mee door te komen. Hij heeft tevens een subtiele geur van rozen, welke lekker verzorgend aandoet. Droge en beschadigde lippen herstellen snel en zien er weer om te kussen uit!

De Payot Nutricia lipbalm komt in een potje met een inhoud van 6 gram (daar kun je best lang mee vooruit) en kost €19,50. Voor meer informatie over het merk en verkooppunten bezoek je Payot.nl.

Smeer jij in de winter met een lipbalm?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten