Payot Sunny Aftersun Care

Payot Sunny Aftersun Care

Onlangs kreeg ik twee heerlijke nieuwe producten van Payot. Het gaat om hun nieuwe Payot Sunny Aftersun Care met daarin een hydra fresh voor het gezicht en een micellar cleansing gel voor het lichaam. Beiden zijn ideaal om te gebruiken na een warm dagje zon. Waarom? Dat vertel ik je vandaag!

Omdat onze huid na het zonnen een goede kalmerende en hydraterende verzorging nodig heeft is het belangrijk om met de juiste producten te smeren. Niet elke aftersun is hetzelfde, want vaak kalmeren ze enkel en bevatten ze weinig tot geen verzorging voor de huid. Deze twee producten van Payot hebben dat wel.

Payot Sunny Hydra-Fresh

Speciaal voor het gezicht ontwikkelde Payot De Hydra-Fresh. Dit is een frisse aftersun gel die geschikt is voor alle huidtypen en alle huidcondities. Het werkt kalmerend voor de huid, hydraterend en herstellend. Precies die drie dingen die jouw huid nodig heeft na een zomerse dag. Daarbij werkt het ook nog eens preventief bij het ontstaan van rimpels en verlengt het je bruining.

De verpakking vind ik onwijs mooi. De vormen van de Payot producten zijn overigens altijd prachtig. Je ziet dat er veel aandacht is besteedt aan de verpakking. De pompflacon is van plastic en heeft een inhoud van 75 ml.

De textuur is een mix van een crème en een gel. Het is heel licht en dun en smeert daardoor supergoed. Het voelt onwijs zacht aan op de huid en je voelt ook meteen een heerlijke verfrissing. De geur is subtiel en zomers. De formule trekt snel in zonder een voelbaar laagje op de huid achter te laten. Ik vind het perfect en blijf het absoluut gebruiken!! Een flacon van 75 ml. kost €38,-.


Payot Sunny Micellar Cleansing Gel

Voor het lichaam is er de Micellar Cleansing Gel, een ideaal product om mee te douchen wanneer je terugkomt van het zwembad of het strand. Hij is geschikt voor het lichaam, maar ook je haar en zelfs je gezicht. Ook deze cleanser is geschikt voor alle huidtypes en alle huidcondities. Hij reinigt, elimineert zout, zand, chloor en UVA & UVB en hydrateert en verzorgt de huid.

Ook deze reiniger komt in een zelfde soort verpakking dan de Hydra-Fresh. Het heeft dezelfde mooie, luxe en zomerse uitstraling en daar heb je mij eigenlijk al mee gewonnen. De tube vorm vind ik prima, dat werkt vaak het beste bij dit soort producten.

De textuur is als een crème gel en heeft ook weer een lichtblauwe kleur. Mij laat het een beetje denken aan de kleur van de oceaan, heerlijk! Het vormt i.c.m. water een rijk schuim dat goed reinigt. Na het afspoelen en droogdeppen voelt de huid comfortabel aan. Een flacon van 200 ml. kost €18,-.

Mijn mening over de Payot Sunny Aftersun Care? Ik ben er serieus weg van! Het ziet er niet alleen heel erg zomers uit, het ruikt ook nog eens net zo zomers en het doet veel fijns voor je huid. Zeker na een warm dagje zon! Deze nieuwe producten van Payot zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

Gebruik jij een speciale aftersun voor je gezicht?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten