Payot Water Power Morning Mask

Payot Water Power Morning Mask

In de goodiebag van een event van Care Cosmetics, dat helaas door het hele coronagebeuren niet door kon gaan, zat het Payot Water Power Morning Mask. Het is een sheet masker en hoewel ik niet direct fan ben van sheet masks laat ik het vandaag toch graag zien!

Payot Water Power Morning Mask

Mijn mening over sheet masks heeft overigens niets te maken met de kwaliteit van dit Payot Water Power Morning Mask. Integendeel, mijn mening is gebaseerd op mijn ervaring met sheet masks. Ze voelen koud aan en daar is niets aan te doen. De koukleum in mij vind dat echt niet chill, dus om die reden gaat mijn voorkeur niet uit naar sheet masks.

Dat terzijde, want vandaag ga ik het hebben over het Payot Water Power Morning Mask. Dit masker is een echt ochtendmasker, ideaal om mee wakker te worden en je huid die fijne oppepper te geven om de dag mee te beginnen. Wat het masker doet? Het hydrateert en geeft wat volume aan je huid. Het resultaat is een mooie zachte huid die straalt van haar natuurlijke glow. Het masker bevat o.a. bamboe extract dat hiervoor zorgt.

De verpakking van het sheet masker is leuk. Het ziet er lekker zomers en vrolijk uit en dit soort verpakkingen pakken mij echt in. Als ik dit in de winkel zie gaat mijn hebgehalte stijgen en belandt het uiteindelijk in mijn winkelmandje.

Het masker zelf is wat pasvorm betreft prima. Het past goed en wat ik verder fijn vind is dat er niet teveel van het serum op een sheet mask zit. Soms heb je dat wel eens, dan drupt het letterlijk van je gezicht af. Aangezien je toch een tijdje een sheet mask op hebt (dit masker moet zo’n 15 minuten inwerken) zit dat niet heel fijn en comfortabel. Als je het masker eraf haalt kun je het overtollige serum inmasseren in de huid voor extra voeding. Mijn huid reageert hier goed op. Dat ik meteen verschil zie na het gebruik van één sheet maskertje kan ik niet zeggen, wel voelt mijn huid schoon en fris aan en ziet het er net zo uit.

Het Payot Water Power Morning Mask kost €6,50 per stuk en is o.a. verkrijgbaar bij de winkels van Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

Welk sheet mask gebruik jij graag?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten