Pier Augé Cleansing Oil & Treatment Mask

Pier Augé

Ken je het huidverzorgingsmerk Pier Augé al? Ik heb er nog niet zo lang geleden al eens over geschreven en sindsdien is het één van mijn favoriete merken. Pier Augé bestaat overigens al vrij lang, alleen voor mij was het een nieuwe ontdekking. Vandaag laat ik je de Cleansing Oil en het Treatment Mask zien.

Pier Augé Total Cleansing Oil

Laat ik beginnen met de reiniging, want dat is tevens ook jouw eerste stap in jouw huidverzorgingsroutine. Reinigen doe ik tegenwoordig met de Pier Augé Total Cleansing Oil. Deze olie is lichtgewicht en smelt samen op je huid. Het is heerlijke verwennerij. De olie reinigt perfect jouw huid en haalt zelfs (waterproof) make-up er moeiteloos af. Fijn is dat hij geschikt is voor alle huidtypen en geen vet laagje achterlaat op de huid. Goed om te weten is dat hij de huidbarrière niet aantast!

Het gebruik is heel eenvoudig, want je neemt 2 pompjes van het product in je handen en brengt het aan op de huid. Je verdeelt het met masserende bewegingen en kunt zelfs je oogmake-up hiermee verwijderen. Vervolgens voeg je wat water toe, waardoor de olie in een melk veranderd. Dit spoel je moeiteloos af en klaar ben je. Ik ontving overigens een kleine pompflacon van 30 ml., die kost €7,01. Hij is er ook in een grotere flacon van 200 ml. voor €27,50.

Pier Augé Resourcing Treatment Mask

Dan het masker, want wie mij volgt weet dat ik dol ben op maskertjes. Dit treatment masker is ontwikkeld voor het gezicht, de ogen en de nek. Lekker multifunctioneel dus. Bij veel andere maskertjes moet je van de oogzone afblijven i.v.m. de delicate huid. Hierbij hoeft dat dus niet. Het masker beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, herstelt hem en hydrateert. Hiermee is het dus echt een heel fijn product voor de winter.

De textuur is ultra zacht en vrij dun, waardoor je het goed kunt aanbrengen. Het voelt bij de eerste aanraking al heel comfy aan op je huid. Uiteraard breng je het aan op een gereinigde huid. Anders dan bij andere maskers laat je dit masker zitten. Je spoelt het dus niet af, maar gaat er juist mee slapen. In de ochtend hoef je het ook niet af te spoelen. Belangrijk is dus dat je het dun aanbrengt! Dit ultra fijne masker komt in een tube met een inhoud van 50 ml. en kost €34,19.

De producten van Pier Augé zijn o.a. verkrijgbaar bij Boots apotheek en online te bestellen op Bootsapotheek.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten