Pier Augé The Inseparable set

Pier Augé The Inseparable set

Al vaker heb ik over het mooie skincare merk Pier Augé geschreven en dat is niet voor niets, want het is een geweldig merk! Het doet wat het belooft en is heerlijk voor de huid. Nieuw zijn drie mooie setjes, waarin bij elkaar passende producten gebundeld zijn. Leuk om te geven en om te krijgen natuurlijk. Ik ging dit keer voor de Pier Augé The Inseparable set met daarin een peeling en een masker.

Pier Augé The Inseparable

Wie mij al langer volgt weet dat ik van scrubs en maskertjes hou. Deze set is me dan ook zeker op het lijf geschreven. Er zit namelijk de Peeling Gentle Eraser in en de Masque Crème Rebalancing Mask. De doos ziet er prachtig uit, eigenlijk net zoals alle andere producten van het merk. Het straalt klasse uit. Beide producten worden mooi gepresenteerd wanneer je de doos opendoet. Een cadeautje voor het oog!

Peeling Gentle Eraser

Laten we beginnen met de peeling, want dit is tevens één van de eerste stapjes in je huidverzorgingsroutine. De peeling is geschikt voor alle huidtypen en geeft een zachte scrub voor de huid. Erin zitten hele fijne korreltjes die je bijna niet voelt. De formule bevat o.a. kaolien, wat een sterk absorberend vermogen heeft en een scrub aan de huid geeft. Extract van gist vormt een bron van vitaminen en aminozuren en kalmeert en revitaliseert de huid.

De textuur is als een dikkere crème en voelt prima aan op de huid. Je kunt het eenmaal per week gebruiken op het gezicht en de hals en het fijne is dat het slechts een paar minuutjes hoeft in te werken. Erna geef je je huid een massage ermee en spoel je het af. Na een paar keer gebruikt te hebben lijken mijn vlekjes al iets minder te zijn. Ik ben er dus blij mee. Een tube heeft overigens een inhoud van 40 ml.

Masque Crème Rebalancing Mask

Dan het masker, want dat kun je natuurlijk perfect na de scrub aanbrengen. Het masker komt in eenzelfde tube en heeft alleen iets meer inhoud, namelijk 50 ml. Waarom dit verschil er is vraag ik me ook af, maar het draait natuurlijk om de werking van het product. De formule van dit masker bevat zinkoxide, dat is antiseptisch en antibacterieel, het zuivert de gemengde tot vette huid en kalmeert de meest gevoelige huid. Elk huidtype kan dit dus fijn gebruiken.

Omdat mijn huid echt een goede verzorging nodig heeft en vatbaar is voor acne past dit masker perfect bij mij. Door het zinkoxide wo00rden onzuiverheden verwijderd en blijft mijn huid mooi. Heb ik wel een uitbraak? Bij het regelmatig gebruiken van dit masker zou dat snel moeten verdwijnen. De textuur is heel fijn en zacht en zelfs vrij dik. Je brengt het aan op een gereinigde huid en laat het tien minuten inwerken. Je mag het overigens ook gebruiken in de oogzone en nek. Gebruik het één tot tweemaal per week voor een optimaal effect. Ook hier ben ik heel blij mee, want mijn huid knapt hier heel erg van op!

De Pier Augé The Inseparable set is nu verkrijgbaar en kost €50,-. Je kunt hem direct online bestellen op Pierauge.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten