Pijnloos & makkelijk ontharen met BaByliss Homelight

BaByliss Homelight

BaByliss lanceert BaByliss Homelight IPL: dé Intense Pulsed Light ontharingsoplossing voor thuis. En ze komen niet met één, maar met vier nieuwe tools op markt! BaByliss is al een aantal jaar bezig met onderzoek en ontwikkeling voor hét IPL apparaat voor thuis gebruik. Met deze jarenlange ervaring, kennis en expertise, wordt er nu een nieuwe lijn IPL apparaten gelanceerd waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan. Benieuwd naar het nieuwe ontharen met BaByliss? Lees dan snel verder!

Een langdurig gladde en zachte huid zonder ongewenste haartjes is voor veel vrouwen een schoonheidsideaal. Scheren, waxen en epileren zijn vaak tijdrovende en pijnlijke ontharingsmethodes. Het ontharen met IPL is dé oplossing. Zo is het niet alleen zeer makkelijk en snel in gebruik maar houdt het ook haargroei tegen.

Wat is IPL?
IPL staat voor Intense Pulsed Light. In een flits je ongewenste haartjes weg, dat is waar het letterlijk om gaat bij IPL technologie. De IPL technologie raakt middels lichtimpulsen de haarwortel waardoor deze worden vernietigd. Mooi toch?!

Gebruiksgemak
Bij ieder BaByliss Homelight zit een kleuren kaart waarbij je kan zien welke huidskleur je hebt, om zo te kunnen bepalen wat de beste flits intensiteit is. Mocht je huidskleur niet voldoen, dan geeft het apparaat geen flitsen af. Daarnaast werken IPL apparaten niet op grijs, wit en (licht)blond haar. Dit heeft te maken met het pigment, wat nodig is om met de lichtimpuls de haarwortel te kunnen bereiken en vernietigen.

Naast de veiligheidbril heeft BaByliss ook aan de kleine oppervlakten gedacht en heeft een opzetstuk ontworpen waarbij je bijvoorbeeld gemakkelijk de bovenlip kan behandelen. Echter zie je nog geen resultaat na slechts één flits. Laat je niet in de verleiding brengen om nogmaals te flitsen op hetzelfde stukje huid, deze kan geïrriteerd raken of branderig aanvoelen. 1 flits per behandeling is ruimvoldoende en het resultaat is verbluffend bij een beetje geduld.

Er zijn vier varianten van de nieuwe BaByliss Homelight:

  • Homelight 50, 50.000 flitsen (exclusief verkrijgbaar bij Blokker)
  • Homelight 100, 100.000 flitsen
  • Homelight 130, 130.000 flitsen
  • Homelight 130 Smart, 130.000 flitsen & Bluetooth

BaByliss gebruik van Quartz Technologie. Deze kwalitatieve technologie zorgt voor 100% effectiviteit tot aan de laatste flits. Tevens is het lensoppervlak 10% groter dan bij vergelijkbare concurrenten, waardoor je sneller klaar bent en minder flitsen nodig hebt per behandeling.

Uit onderzoek kwam naar voren dat 96% van de BaByliss IPL gebruikers de BaByliss Homelight aan anderen aanraadt. Voor een optimaal resultaat worden tien sessies aanbevolen. Waarbij uit onderzoek is gebleken dat 90% minder haar waarneembaar is na acht sessies. De eerste vier sessies moeten een tussenperiode van twee weken hebben. Bij de volgende zes sessies wordt een tussenperiode van een maand geadviseerd. Er worden onderhoudssessies van één á twee keer per jaar aanbevolen voor het geval er enkele haartjes teruggroeien.

How to use?
Lees allereerst rustig de gebruiksaanwijzing. Bij dergelijke producten is dit zeer belangrijk om huidbeschadigingen te voorkomen. Controleer vervolgens je huidskleur met de huidapplicator. Kies de huidskleur die het dichts bij jouw eigen huidskleur is. Zet je veiligheidsbril op voor maximale bescherming aan je ogen en kies de juiste lichtinstelling. Nu kun je het apparaat op je huid plaatsen en beginnen met flitsen.

Je kunt de warmte voelen wanneer het product een lichtflits afgeeft. Echter, aan het einde van de sessie verdwijnt dit gevoel. De Homelight beschikt over 5 energie niveaus (licht intensiteit niveaus), welke kunnen worden aangepast aan de gevoeligheid van de huid van de gebruiker. Homelight is effectief op huidtypes I tot V, waarbij de behandeling wordt afgeraden op een donkere huid (VI). De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen lichaamsdeel. Het varieert van 1 tot 10 minuten.

BaByliss levert er standaard een veiligheidsbril bij, zodat ook je ogen optimaal beschermd worden tijdens gebruik van de Homelight apparaten. Ook is er een BaByliss IPL app, die je kunt downloaden en zo hulp krijgt bij het gebruik van je IPL apparaat.

Ook zo enthousiast over deze nieuwe ontharingsmethode van BaByliss? De vier varianten van de nieuwe IPL apparaatjes zijn nu verkrijgbaar in de winkel. Je hebt er al één vanaf € 219.-!

4 gedachten aan “Pijnloos & makkelijk ontharen met BaByliss Homelight”

    1. Ik heb er zelf helaas nog geen ervaring mee dus kan er geen mening over geven, maar zie inderdaad dat veel mensen er heel blij mee zijn

    1. Ik ook! Ik zou heel graag een dergelijk apparaat willen hebben, maarja…die prijs he…als je weet dat het goed werkt en goed te doen is, is het het wel waard. Maar ik ben altijd meer van: eerst zien dan geloven haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten