Pimp je badkamer of toilet op met de producten van Brabantia

Brabantie badkamer

Sinds mijn baan bij Blokker ken ik het merk Brabantia maar al te goed. Wij hebben best wat items van het merk in huis en nu mijn baan bij Blokker al lang niet meer van toepassing is heeft het merk zich ook verder ontwikkeld. Telkens weer komt het met mooie vernieuwingen en trends binnen de wereld van het wassen, de keuken, het toilet en de badkamer. Omdat er bij ons een nieuw toilet op de planning staat laat ik jullie alvast wat mooie pareltjes van het merk zien die ideaal zijn voor deze nieuwe ruimte.

Brabantia

Brabantia is natuurlijk een oer-Hollands merk. Vroeger zag je dat nog wel eens terug in de ontwerpen, tegenwoordig is alles lekker modern in mooie hippe kleuren. Zo staat er bij ons een bordeauxrode Bo Touch Bin op pootjes in de keuken te shinen en hebben we de geweldige witte Lynn kapstok (kledingrek) in ons klein halletje staan. Ook staan en liggen er genoeg keukenaccessoires ter gebruik in onze keuken.

Brabantia op de badkamer/het toilet

Ook voor andere ruimtes biedt het merk mooie producten voor praktische oplossingen. Wie ons huis een beetje kent (of wanneer je me op Instagram volgt en mijn stories regelmatig leest) weet dat wij ons huis aardig industrieel hebben ingericht. Denk aan een visgraat pvc vloer, zwarte deurkozijnen met zwarte metaallook deuren erin. De zwarte meubels maken het af. Ik vind dit stijltje heel erg mooi, ook al zie je het bij steeds meer mensen terug. Ons toilet is het laatste stukje van het huis dat na bijna 12 jaar nog opgeknapt moet worden en dus is dat ons volgende project. Om onze industriële stoere stijl ook daar in door te trekken koos ik voor deze fantastische Brabantia accessoires.

Brabantia MindSet Toiletaccessoires

Bepaalde items zijn belangrijk in een toilet. Denk aan een mooie en strakke toiletrolhouder, een opbergruimte voor twee reserve rollen en een toiletborstel met houder. De set is er in twee uitvoeringen; donkergrijs (Mineral Infinite Grey) en wit (mineral Fresh White). Natuurlijk koos ik voor de donkere kleur. Het doet bijna zwart aan en ik vind het geweldig. Juist omdat je dit als setje koopt weet je zeker dat alle items goed bij elkaar passen. De set komt in een doos en kost €89,-.

Wandhaken

Omdat er een fonteintje komt is het wel zo fijn om een handdoekje op te kunnen hangen. Deze mooie zwarte wandhaken komen in een doosje met twee stuks en passen heel mooi in het geheel zoals wij dat voor ons zien. Of we ze beiden gebruiken weet ik nog niet, maar het kan nooit kwaad om eentje te bewaren voor bijvoorbeeld op de badkamer. Deze wandhaken komen, net als de eerder genoemde set, uit de nieuwe Mindset collectie. Ze kosten €19,95 voor twee stuks.

Opvouwbare wasmand

Niet speciaal voor op het toilet, maar wel ideaal voor de badkamer om de handdoeken in mee te nemen is de opvouwbare wasmand. Hij ziet er geweldig uit en is natuurlijk heel praktisch doordat hij ruimtebesparend werkt. Je kunt hem namelijk helemaal plat in elkaar vouwen wanneer je hem niet gebruikt. De handgrepen hebben houten details, supermooi! Fijn is dat de binnenkant van de wasmand niet van stof is (er zit een plastic laagje in), waardoor natte was er geen plekken in kan maken. De wasmand heeft een inhoud van 40 liter en kost €37,50.

Ik hoef je denk ik niet uit te leggen dat ik heel blij ben met mijn nieuwe Brabantia items. De was doen wordt een feestje en ons nieuwe toilet gaat stralen met deze nieuwe accessoires. Al deze items (en nog veel meer) van Brabantia koop je op Brabantia.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten