Plasticvrije feestdagen met de HappySoaps adventskalender!

HappySoaps adventskalender

Rond deze tijd van het jaar worden we soms letterlijk platgegooid met allerlei adventskalenders. Ik vind niets leuker dan dat, want hoe gezellig is het om elke dag een vakje te mogen openmaken en daarin een product te vinden waar je blij van wordt? Juist! Ook wij ‘grote mensen’ worden hier blij van en dus zijn de adventskalenders populairder dan ooit. HappySoaps komt dit jaar met 3 (!!) verschillende adventskalenders, waarvan ik je vandaag de tofste laat zien!

HappySoaps adventskalender

Blij als een kind was ik toen ik deze adventskalender thuis kreeg. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik heb een grote liefde voor producten zoals dit. Het merk komt dit jaar met drie verschillende adventskalenders, namelijk deze van 12 dagen, eentje van 6 dagen en eentje van 24 dagen (deze bestaat uit allemaal mini’s). Waarom deze van 12 dagen dan nog leuker is? Hij bestaat uit allemaal fullsize en limited edition producten.

Plasticvrije feestdagen

Dat we plastic moeten minderen is inmiddels wel duidelijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel bedrijven die zich daar bewust van worden en ook de consument hierin meenemen. Met HappySoaps heb jij sowieso plasticvrije feestdagen, want ze bieden enkel bars zijn voor een complete (huid)verzorging. Zo zijn er de bekende shampoo- en conditionerbars, maar ook de showerbars en de body bars. Lekker veelzijdig dus. Het merk staat echt bekend om haar kwaliteit en dat zie je ook terug in de kalender. Deze ziet er geweldig uit, bevat ook geen plastic *hij is 100% plasticvrij en gemaakt van gerecycled karton) en is een waar feestje om open te maken.

Inhoud adventskalender

Ik heb even getwijfeld of ik jullie de inhoud moest laten zien, want het moet ergens wel een verrassing zijn wat erin zit. Toch kies ik ervoor om het wel te laten zien, want sommigen van ons vinden het fijn om te weten wat ze kopen. In welke volgorde alles komt laat ik in het midden, zodat er toch nog een verrassingselement in zit 😉 Alles wat erin ziet zie je op de foto. Het zijn producten voor je haar en je lichaam en helemaal goed voor je huid en het milieu. Alles is namelijk palmolievrij, vegan en niet getest op dieren.

Ik vind het geweldig en je komt hier de feestdagen goed mee door. Veel langer zelfs, want shampoobars kunnen veel langer mee dan een fles shampoo. Lekker duurzaam dus! Op die manier geniet je nog net wat langer van de feestdagen. De HappySoaps adventskalender van 12 dagen kost €79,99 en is verkrijgbaar via Happysoaps.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten