Popmask Glow Getter masker

Popmask Glow Getter masker

Een hele tijd geleden schreef ik al over Popmask en hun verwarmende Big Hug patches. Vandaag ga ik het hebben over het Popmask Glow Getter masker. Zoals de naam al zegt geeft het je huid een mooie glow en hydrateert het op en top. Ideaal om nu in de lente te gebruiken.

Popmask Glow Getter masker

Bring the spa to where you are

Zo luidt de boodschap op het Popmask Glow Getter masker. Het is ’s werelds vriendelijkste stoommasker. Een stoommasker zul je nu denken? Wil ik dat wel? Geloof mij…dat wil je! Het masker is zelfwarmend en door de folie waarin het masker zit blijft het warm en krijg je dat stoom effect. Hierdoor gaan de poriën openstaan en kunnen de werkstoffen nog beter hun best doen. Het masker geeft de huid een bom aan hydratatie waardoor deze die mooie natuurlijke glow krijgt. Ook stimuleert het de bloedcirculatie waardoor er meer zuurstof bij de huid komt.

Naast dat het masker heel fijn voor je huid werkt en deze die mooie glow geeft wat we allemaal willen, is het tevens een heerlijk momentje van relaxen. Het gevoel van de warme stoom van dit masker laat je intens ontspannen en ook dat doet wonderen voor jouw huid.

Je brengt het masker aan op een gereinigde huid en kunt het met de elastieken aan je oren vastmaken. Er zitten twee maten elastieken aan, dus er is altijd een die past. De neus laat je opengeklapt, zodat je nog goed adem kunt halen. Het masker zelf is mij wat te groot in de hoogte. Daardoor zit het of bij mijn mond of bij mijn ogen niet op zijn plek. Het masker bevat overigens geen substantie als een gel of serum, maar is droog. Binnenin zitten zelfverwarmende elementjes die heel fijn warm aanvoelen op de huid.

Het masker ziet er wat gek uit als je het om hebt, want het is een gouden folie. Ziet er natuurlijk helemaal niet uit en ik moet ook eerlijk toegeven dat ik comfortabelere maskertjes heb gedragen. Toch is het het waard, want na 30 minuten achteroverliggen hiermee is jouw huid vernieuwd en stralend! Het Popmask Glow Getter masker wordt per drie stuks verkocht en kost €24,99. Je kunt het online bestellen bij Asos.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten