Prep Skin Protective Crème

Misschien ken je hem al, de PREP Crème. Dit is een echte alleskunner wat crème en huidverzorging betreft en is onmisbaar in het badkamerkastje van gezinnen. De crème is zowel voor vrouwen als mannen, maar ook voor kinderen en baby’s te gebruiken. Ook deze zomer is de PREP Crème zeker aan te raden, want hij is multifunctioneel inzetbaar bij tal van zomerse huidproblemen.

De PREP Crème heeft een wat nostalgisch uiterlijk. Om de één of andere manier trekt me dit wel aan. Het doosje is donkerblauw met de opdruk van een zon (althans…dat zie ik er in). Op de verpakking kun je in één oogopslag zien waarvoor je de crème allemaal kunt gebruiken. En dat is nogal wat!

Ben je bijvoorbeeld te enthousiast geweest met zonnen en is je huidje verbrand? Gebruik dan zeker de PREP Crème! De formule bevat etherische oliën en plantenextracten zoals kamfer, menthol, pepermunt, klaver en tijm. Thymol, een werkstof die van nature voorkomt in tijmextract, pepermuntolie, kamfer en menthol hebben krachtige antiseptische en verkoelende eigenschappen. Hierdoor heeft de PREP Crème direct kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid bij zonnebrand, kwallenbeten of muggensteken.

Naast deze zomerse ongemakken kun je de PREP Crème gebruiken bij schaafwonden, pijnlijke voeten en andere huidirritaties. De formule verlicht namelijk op een effectieve wijze diverse vormen van huidirritaties en maakt de huid zacht, gekalmeerd en fris.

Ook kun je de PREP Crème gebruiken voor het scheren (zowel mannen als vrouwen). Het kan zijn dat je tijdens de zomer (maar ook in de winter) last krijgt van rode bultjes na het scheren. Dit is een vorm van huidirritatie, waarbij je huid vraagt om wat meer verzorging. Deze crème kan verlichting bieden en huidirritaties helpen voorkomen.

De PREP Crème is verkrijgbaar in een pot (250ml.) en in een tube (125ml.). Zelf heb ik de pot ontvangen ter review. Zoals ik al eerder aangaf vind ik het doosje vrij nostalgisch ogen. De pot doet daar gezellig met mee. Eigenlijk is de pot vrij simpel. Hij is wit met een donkerblauwe deksel en een etiket erop. Voor dit product vind ik dat totaal niet storend, want hierbij draait het echt om de functionaliteit.

De crème lijkt heel dik en stug. Als je wat meer nodig hebt moet je wat meer kracht uitoefenen. Eenmaal op je huid merk je dat de crème heel zacht is en lijkt te smelten op je huid. Heel erg fijn, want hierdoor trekt hij ontzettend snel in en laat hij geen plakkerig laagje achter. Eén ding wat mij meteen opviel bij het openmaken van de pot is de geur. Het ruikt heel erg naar menthol en hier moet je dus echt van houden. De geur is vrij overheersend, ook als je hem opsmeert. Na een tijdje trekt dit wat meer weg.

Ik heb de PREP Crème gebruikt bij zonnebrand en merk bij het opsmeren meteen de verkoeling. Dit is erg prettig en helpt je huid echt te kalmeren. Je huid voelt niet meer zo trekkerig en branderig aan. Ditzelfde geldt voor na het scheren. De huid voelt rustig en fris aan. Voor schaafwonden heb ik het nog niet getest. Ik durf het niet zo op wondjes te smeren, aangezien de menthol best kan gaan prikken (denk ik althans!).

Zoals je ziet is de PREP Crème op onwijs veel manieren inzetbaar en zou je hem de gehele dag door wel kunnen gebruiken. Zeker als je kinderen hebt! Mijn dochter loopt nu sinds de winter en geschaafde knietjes zijn hier dus al dagelijkse kost. Houd je van een frisse geur en lijkt deze crème je wat? Hij is nu verkrijgbaar bij drogisterijen en apotheken en komt in een pot van 250 ml. waar je €14,50 voor betaalt. Heb je liever een tube? Ook die is er! De tube heeft een inhoud van 125 ml. en kost €8,50. Kleine prijsjes voor een product dat je overal bij helpt. Wil je meer informatie over de PREP Crème of hem direct online bestellen? Kijk dan eens op www.direct-help.nl.

5 gedachten aan “Prep Skin Protective Crème”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten