Private lease: It’s a man’s world?

private lease

Er zijn nog steeds bepaalde onderwerpen die echt tot de mannenwereld of de vrouwenwereld worden gerekend. Toch snap ik dat niet altijd, want er zijn bepaalde ‘mannenonderwerpen’ die ook voor vrouwen interessant kunnen zijn. Hiermee wil ik niet zeggen dat ik een echte feministe ben, maar onderwerpen zoals klussen, auto’s en ict behoren allang niet meer alleen tot de mannen.

Mijn auto’s

Neem nu bijvoorbeeld auto’s. Ik ben iemand die vrij praktisch ingesteld is en het belangrijkste van een auto is dat hij goed moet rijden. Evengoed wil ik dat hij er leuk uit ziet. Tot nu toe heb ik altijd tweedehands auto’s gehad en mijn eerste twee auto’s waren dan ook echt van die ‘gebakjes’. Ze reden goed, maar waren oud en wat versleten. Mijn huidige auto is ook een oudje, maar ziet er nog mooi en strak uit.

Private lease

Toch zou ik het heel gaaf vinden om een ander soort auto te kunnen rijden. Ik hoef geen hele grote of dikke bak, maar een nieuwere auto zou erg leuk zijn. Neem nou bijvoorbeeld een Renault Captur. Die auto is ZO gaaf! Hij biedt genoeg ruimte, maar is evengoed nog goed wendbaar. Leuk is dat hij in twee kleuren komt (optioneel), het dak is een andere kleur dan de rest van de auto.

Omdat deze auto in het nieuw superduur is, is er een ander heel goed alternatief: private lease! Het leasen van een auto behoort al lang niet meer tot enkel het bedrijfsleven. Ook privé kun je een auto leasen en dit is veel aantrekkelijker dan dat je misschien zou denken. Enkele voordelen van het private leasen van een privéauto:

Je rijdt een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand.

Er zijn geen bijkomende of onverwachte kosten, enkel de brandstof betaal je zelf.

Je kunt zelf je auto kiezen en geheel zelf samenstellen.

Geniet van allerlei fancy opties die je normaal nooit in een auto zou kunnen betalen.

Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto in bij de dealer.

Heel soms twijfel ik om een auto te leasen, want hoe gaaf zou het zijn om zelf je auto te kunnen kiezen, samenstellen en lekker in een gloednieuwe auto te rijden? Een Renault Captur heb je al vanaf €299,- per maand. Dat is dus inclusief onderhoud, reparaties, wegenbelasting en verzekering. Enkel de benzine betaal je zelf. Haal deze onderhoudskosten en vaste lasten er van af en je betaalt infeite maar een klein bedrag per maand voor je nieuwe auto.

Zou jij privé willen leasen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten