Pupa Adventskalender 2021

Pupa adventskalender

Make-up your Christmas, dat is de slogan van de gloednieuwe Pupa Adventskalender van dit jaar. Ik kreeg hem van Care Cosmetics als bedankje voor de fijne samenwerkingen van afgelopen en uiteraard is dat gevoel wederzijds! Het is overigens voor het eerst dat ik een adventskalender van Pupa in handen heb, wat het natuurlijk nog net wat specialer maakt.

Pupa Adventskalender 2021

De nieuwe Pupa Adventskalender ziet er geweldig uit. Hij is rood met wit en goud, precies de kerstkleuren als je het mij vraagt. Hij staat dan ook geweldig bij de boom en in jouw kamer te shinen wanneer het tijd is om hem open te maken.

Eenmaal open wordt het nog mooier, want de kalender bestaat uit allemaal vakjes. Een soort van laatjes eigenlijk die je door aan het lintje te trekken open kunt schuiven. De kwaliteit hiervan is heel erg goed. De kalender is stevig, de lades ook. Hierdoor kun je hem gewoon stiekem opnieuw gebruiken voor volgend jaar 😉 Het kleurgebruik komt hier ook weer terug. De combinatie van effen lades, lades met sterretjes en streepjes is erg leuk en feestelijk.

De inhoud is heel veelzijdig en betreft nagenoeg allemaal make-up. Denk aan lipsticks, lipgloss, lipmaskertjes, oogmaskertjes, oogschaduw, oogpotloden, nagellakjes, tools etc. De kleurtjes die erin zitten zijn fijn universeel, waarmee ik bedoel dat bijna iedereen ze wel draagt. Niets is namelijk zo persoonlijk dan make-up, maar hiermee kan iedereen dus vooruit.

Deze nieuwe Pupa Adventskalender 2021 is enkel te koop via de internationale website Pupamilano.com. Hij kost €99,90. Ik vind ook dit weer een geweldige kalender, niet alleen voor de producten die erin zitten, maar ook de look en feel ervan is top! Natuurlijk wil ook ik Care Cosmetics graag bedanken voor de leuke samenwerkingen van dit jaar. Op naar een nieuw tof jaar!

Welke adventskalender heb jij dit jaar?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten